Nevíte někdo jak změnit písmeno systémového disku?
Nejde mi ani nainstalovat partition magic takže tudy cesta nepovede. Jsem měl původně systémový disk D a pak jsem tam přidal jeden disk a něco s ním dělal a když jsem zkončil, systémový je najednou
E ..a wokna sou strašně zasekaný a pomalý. Už sem dal i inovaci systému ale nepomohlo to, tak nevím zda ty wokna nejsou kovy zabrzdeny kuli tý zmene pismene systemoveho disku. Potreboval bych to změnit ale nevim jak. Poradí někdo ?
Jak změnit písmenbo systémového disku ?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- CADmaster
- Začátečník

- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- CADmaster
- Začátečník

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Jde to v Partition Magicu ale vetšinou to win nerozchodi, mužeš menit jakekoliv pismenko ale ne systemu.Radeji format a nainstalovat system kam potrebuješ, jelikož pri bootu PC vedou všechny odkazy na "C" dejme tomu a win to nedokážou takle zmenit. Jak říkam Partition Magic to umi ale win to nezkousnou, zkoušel jsem to a bylo to na reinstal.Zazalohuj si vše treba Ghostem a zkus to.Jinak se to tu řešilo už parkrat...CADmaster píše:hm díky za zájem ale touto cestou to NELZE ! Windows právě přes tento administrátorský náístroj nedovolí přejmenovat systémový disk. Dovolí všechny ostatní ale systémový právě ne. Kdyby toto šlo, tak bych sem nepsal.
- CADmaster
- Začátečník