Jak změnit písmenbo systémového disku ?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Jak změnit písmenbo systémového disku ?

Příspěvek od CADmaster »

Nevíte někdo jak změnit písmeno systémového disku?
Nejde mi ani nainstalovat partition magic takže tudy cesta nepovede. Jsem měl původně systémový disk D a pak jsem tam přidal jeden disk a něco s ním dělal a když jsem zkončil, systémový je najednou
E ..a wokna sou strašně zasekaný a pomalý. Už sem dal i inovaci systému ale nepomohlo to, tak nevím zda ty wokna nejsou kovy zabrzdeny kuli tý zmene pismene systemoveho disku. Potreboval bych to změnit ale nevim jak. Poradí někdo ?
Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teal'c »

"tento pocitac"(pravym) -> spravovat -> sprava disku (tam si uz snad poradis)
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CADmaster »

hm díky za zájem ale touto cestou to NELZE ! Windows právě přes tento administrátorský náístroj nedovolí přejmenovat systémový disk. Dovolí všechny ostatní ale systémový právě ne. Kdyby toto šlo, tak bych sem nepsal.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

CADmaster píše:hm díky za zájem ale touto cestou to NELZE ! Windows právě přes tento administrátorský náístroj nedovolí přejmenovat systémový disk. Dovolí všechny ostatní ale systémový právě ne. Kdyby toto šlo, tak bych sem nepsal.
Jde to v Partition Magicu ale vetšinou to win nerozchodi, mužeš menit jakekoliv pismenko ale ne systemu.Radeji format a nainstalovat system kam potrebuješ, jelikož pri bootu PC vedou všechny odkazy na "C" dejme tomu a win to nedokážou takle zmenit. Jak říkam Partition Magic to umi ale win to nezkousnou, zkoušel jsem to a bylo to na reinstal.Zazalohuj si vše treba Ghostem a zkus to.Jinak se to tu řešilo už parkrat... :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CADmaster »

Tak sem to vyřešil formátem, díky za rady.
Johnyzz
Nováček
Nováček

....

Příspěvek od Johnyzz »

tato radikalni cesta pomuze vzdy :)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“