Samovolné zapínání počítače
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- PetrP.
- Nováček

-
Samovolné zapínání počítače
Ahoj lidi mám problém se vypínáním počítače, vždy když ho vypnu s windows tak se po pár vteřinách zase sám zapne. Zkoušel jsem formatovat disk( ne celý jen system partition), AVG a Spy bot, ale nic nepomohlo. V Biosu mám vyplé vsechny funkce buzení a pořád nic. Už si vážně nevím rady, takže jestli mi někdo můžete poradit tak to bude super. Díky moc
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samovolné zapínání počítače
A co treba neco jako Wake on lan? nebo nemas neco v biosu spatne nastavene? Treba samovolne zapinani PC v urcitou dobu nebo tak neco.PetrP. píše:Ahoj lidi mám problém se vypínáním počítače, vždy když ho vypnu s windows tak se po pár vteřinách zase sám zapne. Zkoušel jsem formatovat disk( ne celý jen system partition), AVG a Spy bot, ale nic nepomohlo. V Biosu mám vyplé vsechny funkce buzení a pořád nic. Už si vážně nevím rady, takže jestli mi někdo můžete poradit tak to bude super. Díky moc
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- johny128
- Začátečník

- Fifi
- Středně pokročilý

Řekl bych že to bude nastavením v Biosu. Takže jen tak pro úplnost by jsi mohl uvést co máš za desku a jakou verzi Biosu. Říkal jsi, že funkce typu "Wake up on...(something)" máš vypnuty. Není možné aby to způsobovala položka typu "AC power loss restart" (po výpadku el. sítě dojde k znovu spuštění PC). Jsi si jistý, že máš System power conectors dobře zapojeny?
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- PetrP.
- Nováček

-
- zombux
- Odborník PCT

někde v nastavení síťovky je povolený Wake-On-Lan, tak to zakaž a jePetrP. píše:V Biosu není problém zkoušel jsem vypnout síťovku v biosu a už se nezapl. Ale v tom případě nemám tušení jak se mám bránit proti vzdálenému přístupu z netu. Antivir mam a je mi to houby platne. Jinak desku mam Msi 915G.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Fifi
- Středně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

těžko říct, jednomu PC na noc vypínám proud a druhý zase jede nonstop takže osobní zkušenost s tímhle nemámFifi píše:No na většině desek (které se mi dostaly do ruky) když vypnu "Power up on PCI device", tak už je jedno co má nastavena síťovka. Nebo se mýlím?zombux píše:někde v nastavení síťovky je povolený Wake-On-Lan, tak to zakaž a je
ignorelist: kremrole a dezoláti