Nepadá vám taky ICQ ?
- blb
- Začátečník

Nepadá vám taky ICQ ?
Během posledního týdne nebo 14ti dnů mi stále padá ICQ nejenom doma ale i v práci a kamarádům taky, zkoušel jsem i starší verze ale padají také. Nevíte proč? Funguje vám verze 5.04 korektně??
HP 2540p + Samsung 2033SN
- MiKe[sk]
- Začátečník

-
Mne funguje uplne bez problemov (OT: jedine som mal problemy s MSN Messengerom, ale to mali aj tiez moji kamosi, proste nechcelo ma za ziadnu cenu prihlasit).
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Wiruss
- Středně pokročilý

- blb
- Začátečník

Objeví se hláška program provedl neplatnou operaci a ICQ se ukončí. Občas to ani nic nenapíše a ICQ prostě zmizí a musím ho spustit znovu. Kamoš řikal že mu to dělá od té doby co si nainstaloval nejnovější záplaty od Microsoftu...cool.user píše:padaji v jakem smyslu?
Jako ze to hodi "program provedl neplatnou operaci a bude ukoncen"
Nebo se proste jen nepripoji?
HP 2540p + Samsung 2033SN
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no me taky casto pada, ale jen spojeni..
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- Fifi
- Středně pokročilý

- nanuk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hmmm no ja som mal nedavno taky problem ze som sa na svoje icq nemohol prilasit zo ziadneho klienta, ani z windows, a ani z mobilu, ale na ine cislo to islo v pohode
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
- Fifi
- Středně pokročilý

- eftik
- Začátečník

-
na těch záplatách asi něco bude
je to vlastně pravda. asi před 2 dny jsem instaloval nové záplaty na windows a začalo to dělat přesně to, co tu popisujete. program provedl neplatnou operaci a bude ukončen.
Athlon 4000+ s939 ,Asus A8X, 2GRAM , WD 160GB Sata,zdroj 460W,GK Ati x1950gt, DVD-RW Samsung
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
a kdo by to jinej blokoval? No na NIXu, to by byl docela narezcool.user píše:no ja pouzivam mirandu a uz tak cca 1 mesic mam problemy obcas se spojenim, hlavne kvuli blovkaci 5190 portu , myslel jsem si ze to ma na svedomu muj ISP, ale ze by v tom byl tentokrat nevinne?
- eftik
- Začátečník

-
kolaps systému
tak dnes to dokonce dospělo tak daleko, že mi dvakrát při přihlašování icq spadl systém. a podruhé dokonce nechtěl nastartovat. musel jsem počítač úplně vypnout. naběhla mi modrá obrazovka a systém zkolaboval.
Athlon 4000+ s939 ,Asus A8X, 2GRAM , WD 160GB Sata,zdroj 460W,GK Ati x1950gt, DVD-RW Samsung
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: kolaps systému
nojo, ale to je problem debilniho originalniho ICQ, nejak me to moc neudivuje.Mohu ti snad jen poradit, zkus klienta preistalovat, pripadne zmenit.eftik píše:tak dnes to dokonce dospělo tak daleko, že mi dvakrát při přihlašování icq spadl systém. a podruhé dokonce nechtěl nastartovat. musel jsem počítač úplně vypnout. naběhla mi modrá obrazovka a systém zkolaboval.
Chtel bych jen upozornit, kdyby si snad nekdo nevsiml, ze se tu mluvi o padu programu a dale taky o padu spojeni s ICQ serverem. Tedy je to zrale tak akorat na split, ovsem je to docela zamotane
- Drom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dreef
- Nováček

-
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
QIP ... wtf?Dreef píše:ICQ padá, padalo a pravděpodobně i padat bude ... ja osobně jsem už tak namýchlý, že jsem si skusil nainstalovat QIP a jsem nadmíru spokojen ... za 3 měsíce ani 1 crash ... *Ťuká do stolu" Snad se to nepokazí
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je klient - v Mirande se ale identifikuje jako ICQ5 - takže asi bude na stejným jádře nebo tak něco - prd tomuhle rozumím. Official pages.Skodik píše:QIP ... wtf?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
smysl tohoto postu? wtf?Skodik píše:QIP ... wtf?Dreef píše:ICQ padá, padalo a pravděpodobně i padat bude ... ja osobně jsem už tak namýchlý, že jsem si skusil nainstalovat QIP a jsem nadmíru spokojen ... za 3 měsíce ani 1 crash ... *Ťuká do stolu" Snad se to nepokazí
http://www.qip.ru/ neni spatnej ale miranda je miranda.
//
identifikuje se jako qipidentifikuje jako ICQ5