Nepadá vám taky ICQ ?

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
blb
Začátečník
Začátečník

Nepadá vám taky ICQ ?

Příspěvek od blb »

Během posledního týdne nebo 14ti dnů mi stále padá ICQ nejenom doma ale i v práci a kamarádům taky, zkoušel jsem i starší verze ale padají také. Nevíte proč? Funguje vám verze 5.04 korektně??
HP 2540p + Samsung 2033SN
MiKe[sk]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MiKe[sk] »

Mne funguje uplne bez problemov (OT: jedine som mal problemy s MSN Messengerom, ale to mali aj tiez moji kamosi, proste nechcelo ma za ziadnu cenu prihlasit).
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

padaji v jakem smyslu?
Jako ze to hodi "program provedl neplatnou operaci a bude ukoncen"
Nebo se proste jen nepripoji?
0118 999 881 999 119 7253
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

No je pravdou, že mi asi před 2 dny 2x spadnul (myslím připojení l serveru) QIP, ale jinak nic...
blb
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blb »

cool.user píše:padaji v jakem smyslu?
Jako ze to hodi "program provedl neplatnou operaci a bude ukoncen"
Nebo se proste jen nepripoji?
Objeví se hláška program provedl neplatnou operaci a ICQ se ukončí. Občas to ani nic nenapíše a ICQ prostě zmizí a musím ho spustit znovu. Kamoš řikal že mu to dělá od té doby co si nainstaloval nejnovější záplaty od Microsoftu...
HP 2540p + Samsung 2033SN
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

no me taky casto pada, ale jen spojeni..
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Používám Mirandu a pohoda. Nezaznamenal jsem, že by začalo spojení padat nějak častěji.
nanuk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nanuk »

hmmm no ja som mal nedavno taky problem ze som sa na svoje icq nemohol prilasit zo ziadneho klienta, ani z windows, a ani z mobilu, ale na ine cislo to islo v pohode
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Hmm, tak kamarádce padá spojení taky. Zhruba co 30sekund. Dost hnus i pro ostatní co musí koukat furt na toho radujícíhoho se zeleného panduláka. Každých 30s skáče jako veverka. Používá originálního klienta.
eftik
Začátečník
Začátečník

padá

Příspěvek od eftik »

icq mi padá permanentně. někdy se dokonce nemohu ani připojit. myslel jsem že je vada někde u mě, ale jak vidím, tak asi ne
Athlon 4000+ s939 ,Asus A8X, 2GRAM , WD 160GB Sata,zdroj 460W,GK Ati x1950gt, DVD-RW Samsung
eftik
Začátečník
Začátečník

na těch záplatách asi něco bude

Příspěvek od eftik »

je to vlastně pravda. asi před 2 dny jsem instaloval nové záplaty na windows a začalo to dělat přesně to, co tu popisujete. program provedl neplatnou operaci a bude ukončen.
Athlon 4000+ s939 ,Asus A8X, 2GRAM , WD 160GB Sata,zdroj 460W,GK Ati x1950gt, DVD-RW Samsung
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

no ja pouzivam mirandu a uz tak cca 1 mesic mam problemy obcas se spojenim, hlavne kvuli blovkaci 5190 portu , myslel jsem si ze to ma na svedomu muj ISP, ale ze by v tom byl tentokrat nevinne?
0118 999 881 999 119 7253
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

cool.user píše:no ja pouzivam mirandu a uz tak cca 1 mesic mam problemy obcas se spojenim, hlavne kvuli blovkaci 5190 portu , myslel jsem si ze to ma na svedomu muj ISP, ale ze by v tom byl tentokrat nevinne?
a kdo by to jinej blokoval? No na NIXu, to by byl docela narez :D
eftik
Začátečník
Začátečník

kolaps systému

Příspěvek od eftik »

tak dnes to dokonce dospělo tak daleko, že mi dvakrát při přihlašování icq spadl systém. a podruhé dokonce nechtěl nastartovat. musel jsem počítač úplně vypnout. naběhla mi modrá obrazovka a systém zkolaboval.
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: kolaps systému

Příspěvek od Skodik »

eftik píše:tak dnes to dokonce dospělo tak daleko, že mi dvakrát při přihlašování icq spadl systém. a podruhé dokonce nechtěl nastartovat. musel jsem počítač úplně vypnout. naběhla mi modrá obrazovka a systém zkolaboval.
nojo, ale to je problem debilniho originalniho ICQ, nejak me to moc neudivuje.Mohu ti snad jen poradit, zkus klienta preistalovat, pripadne zmenit.

Chtel bych jen upozornit, kdyby si snad nekdo nevsiml, ze se tu mluvi o padu programu a dale taky o padu spojeni s ICQ serverem. Tedy je to zrale tak akorat na split, ovsem je to docela zamotane :)
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drom »

"Nepadá vám taky ICQ ?"

Ne, taky mi nepada... to je spatne? :)
Dreef
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dreef »

ICQ padá, padalo a pravděpodobně i padat bude ... ja osobně jsem už tak namýchlý, že jsem si skusil nainstalovat QIP a jsem nadmíru spokojen ... za 3 měsíce ani 1 crash ... *Ťuká do stolu" Snad se to nepokazí :evil:
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Dreef píše:ICQ padá, padalo a pravděpodobně i padat bude ... ja osobně jsem už tak namýchlý, že jsem si skusil nainstalovat QIP a jsem nadmíru spokojen ... za 3 měsíce ani 1 crash ... *Ťuká do stolu" Snad se to nepokazí :evil:
QIP ... wtf?
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Skodik píše:QIP ... wtf?
To je klient - v Mirande se ale identifikuje jako ICQ5 - takže asi bude na stejným jádře nebo tak něco - prd tomuhle rozumím. Official pages.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

Skodik píše:
Dreef píše:ICQ padá, padalo a pravděpodobně i padat bude ... ja osobně jsem už tak namýchlý, že jsem si skusil nainstalovat QIP a jsem nadmíru spokojen ... za 3 měsíce ani 1 crash ... *Ťuká do stolu" Snad se to nepokazí :evil:
QIP ... wtf?
smysl tohoto postu? wtf?

http://www.qip.ru/ neni spatnej ale miranda je miranda.

//
identifikuje jako ICQ5
identifikuje se jako qip :wink:
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“