Nefunkční videa

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Kopac
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nefunkční videa

Příspěvek od Kopac »

Hi, nějak se mi nechce rozjet ani jeden film ani jakákoli jiná videa spuštěná ve windowsech. Kodeky to není a přehrávači taky ne. Nevíte někdo jak je rozjet ???
Dík
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční videa

Příspěvek od Dzin »

Kopac píše:Hi, nějak se mi nechce rozjet ani jeden film ani jakákoli jiná videa spuštěná ve windowsech. Kodeky to není a přehrávači taky ne. Nevíte někdo jak je rozjet ???
Dík
Takle nekompletni inormace a chceš radu????
Sesava jaka? KOdeky máš jaké? Co za formaty ti nejde? Jakej prehravač? Od kdy to dela? Hlavne co to je nejde rozjet??? TO jako klikneš na soubor s videem a co se deje? Nic? Nebo černa obrazovka?
Více info..... :wink:

bw: To je jako když řekneš, mám auto a nejede mi co stim? Benzin mám......... :lol:
//Dony: a kolama to urcite neni :lol:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Kopac
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopac »

njn je toho málo...
Sestava: MB AS Rock P4VT8
Intel celeron 2,4Ghz
768 RAM
ATI Radeon 7000 (dočasně) 64/64

Přehrávač mám BSPlayer, WMPlayer, MV2 Player a Winamp... ani v jednom to nejede

Kodeky: Codec pack all in one, Nimo codec pack, DivX anti freeze, ffdshow ...

Kliknu na něj spustí se přehrávač a nic... černý okno s videem... někdy se objeví i ten první obrázek filmu a zvuk se občas rozjede
Dělá to od té doby co mám tuhle náhradní GK.

Teď sem nainstaloval QuickTime Alternative a jedou mi soubory s příponou *.mov ale jiný pořád ne
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Kopac píše:njn je toho málo...
Sestava: MB AS Rock P4VT8
Intel celeron 2,4Ghz
768 RAM
ATI Radeon 7000 (dočasně) 64/64

Přehrávač mám BSPlayer, WMPlayer, MV2 Player a Winamp... ani v jednom to nejede

Kodeky: Codec pack all in one, Nimo codec pack, DivX anti freeze, ffdshow ...

Kliknu na něj spustí se přehrávač a nic... černý okno s videem... někdy se objeví i ten první obrázek filmu a zvuk se občas rozjede
Dělá to od té doby co mám tuhle náhradní GK.

Teď sem nainstaloval QuickTime Alternative a jedou mi soubory s příponou *.mov ale jiný pořád ne
Odinstaluj Nimo kodeky, ty se musi umet instalovat.Proč tam toho mas tolik?
Vše all in one je na nic. Nainstaluj jen ffdshow a musi to jet. Připadne jeste DivX. Hadaji se ti kodeky to je jasna vec.
Kopac
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopac »

Tak tam mam jen ffdshow a nic...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Kopac píše:Tak tam mam jen ffdshow a nic...
Dej tam jeste DivX, ale jestli mas už kodeky nabořen win tak je nejrychlejši reinstal. CO presne ti nejde za videa? KOukni na to GSspotem a ten ti rovnou řekne jestli ten kodek mas rovnou nainstalovanej.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

dle posledních zkušeností a po přečtení Wiki CCCP projektu jasně doporučuji použít místo "originál" ffdshow CCCP projekt. jedná se de fakto o nejlepší použitelnou verzi ffdshow, nastavenou tak aby fungovala pořádně, plus pár dalších věcí jako OGG a Matroska splitter a DirectVobSub. lidi kteří to dělají své práci rozumí nejlíp, je to pořád totální freeware a ve FAQ máte naprosto jasně vysvětleno proč to ano, a proč ono ne. nedoporučuju to úplným lamám, protože ty zásadně nečtou readme a FAQ, normálním lidem vřele doporučuju to projít VŠECHNO, hodně věcí pochopíte :wink:

http://www.cccp-project.net/wiki/index. ... =Main_Page
ignorelist: kremrole a dezoláti
Kopac
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopac »

Tak tam mam ten CCCP codec pack a video mi jedou (až na DVD) .... jenže co čert nechtěl zas mi u nich nejede zvuk (DivX, XviD,...).... :(
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Kopac píše:Tak tam mam ten CCCP codec pack a video mi jedou (až na DVD) .... jenže co čert nechtěl zas mi u nich nejede zvuk (DivX, XviD,...).... :(
zase. koukni GSpotem jaký formáty audia tam jsou a pak je ve ffdshow audio povol. a používej na přehrávání všeho Media Player Classic, ten umí DVD bez kodeku a všechno v tom jede jak z praku :wink:
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonín Chromý »

zombux píše:...a používej na přehrávání všeho Media Player Classic, ten umí DVD bez kodeku a všechno v tom jede jak z praku :wink:
Dovolím si oponovat ohledně totální kvality MPC při přehrávání DVD video. Tenhle přehrávač používám na přehrávání všeho, ale pokud dojde na některá menu na DVDčkách (Gamestar, Battle of the Bulge např.) má problémy. Prostě text menu a aktivní plocha do které se musí klepnout jsou na různých místech. Ovšem jsou i DVD, kde je vše v pořádku...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Antonín Chromý píše:
zombux píše:...a používej na přehrávání všeho Media Player Classic, ten umí DVD bez kodeku a všechno v tom jede jak z praku :wink:
Dovolím si oponovat ohledně totální kvality MPC při přehrávání DVD video. Tenhle přehrávač používám na přehrávání všeho, ale pokud dojde na některá menu na DVDčkách (Gamestar, Battle of the Bulge např.) má problémy. Prostě text menu a aktivní plocha do které se musí klepnout jsou na různých místech. Ovšem jsou i DVD, kde je vše v pořádku...
to máš pravdu, řešení tohohle se mi objevit nepodařilo :sad:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Souhlas se zombuxem, už asi dva měsíce používám CCCP codek pack (což není ani tak codec pack jako "vytuněná" distribuce ffdshow) ve spojení s MPC a naprostá spokojenost. V současné době imho nejlepší existující software pro dekódování a přehrávání multimédií na PC.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

TomV píše:Souhlas se zombuxem, už asi dva měsíce používám CCCP codek pack (což není ani tak codec pack jako "vytuněná" distribuce ffdshow) ve spojení s MPC a naprostá spokojenost. V současné době imho nejlepší existující software pro dekódování a přehrávání multimédií na PC.
hmmm myslím že se na PCT brzo objeví doplňující článek na téma CCCP :twisted:
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

Čím méně tím lépe, přesně tak. Já používám Media Player Classic s kodekem K-Lite Mega Codec Pack a na DVD Power DVD 6.0 Deluxe.
Po přečtení tohoto tématu zkusím CCCP. Dejte sem prosím odkaz. Díky
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Peterer píše:Čím méně tím lépe, přesně tak. Já používám Media Player Classic s kodekem K-Lite Mega Codec Pack a na DVD Power DVD 6.0 Deluxe.
Po přečtení tohoto tématu zkusím CCCP. Dejte sem prosím odkaz. Díky
odkaz jsem psal nahoře... http://www.cccp-project.net/wiki/index. ... =Main_Page

ale znovu říkám, dej si pozor a přečti si FAQ a všechno co k tomu píšou. konkrétně K-Lite má nějakou schopnost "emulovat" CCCP, nejsem si jist jestli se to nebude nějak tlouct. kdyžtak CCCP má ke stažení utilitku na vyrubání všeho konfliktního z PC.

K-lite není úplně nejhorší (to je ACE, All in One, a nejhorší je blbě nainstalovanej Nimo pack), ale na CCCP se nechytá :)
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonín Chromý »

I já jsem se nechal osvítit Zombuxem a zkouším CCCP. Dřív jsem fungoval na codecpacku, který fungoval poměrně slušně (ať už s orig. kodeky nebo s ffdshow).

Ohledně funkčnosti žádnou změnu nepozoruji. Matrosku neznám a nikdy jsem neměl potřebu ji přehrávat (vlastně ani nevím o co jde). Dekodér AC3 - AC3 filter nahradil dekodér z ffdshow. Všechno funguje, co k tomu víc dodat.

Pro zajímavost - titulky zobrazujete jak? Používáte VSfilter nebo to nechávate na MPC?
Naposledy upravil(a) Antonín Chromý dne čtv 29. pro 2005, 18:00, celkem upraveno 1 x.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

MPC ne úplně korektně zobrazuje některý titulky, zkoušel jsem titulky ve ffdshow nebo VOBsub ale to taky nefunguje podle mých představ. no nakonec se zdá že VSFilter z CCCP funguje pěkně :)
Peterer
Začátečník
Začátečník

Link na CCCP

Příspěvek od Peterer »

To Zombux: Díky za link, už to mám stáhnuté 8-)
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“