Nefunkční videa
- Kopac
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Nefunkční videa
Hi, nějak se mi nechce rozjet ani jeden film ani jakákoli jiná videa spuštěná ve windowsech. Kodeky to není a přehrávači taky ne. Nevíte někdo jak je rozjet ???
Dík
Dík
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční videa
Takle nekompletni inormace a chceš radu????Kopac píše:Hi, nějak se mi nechce rozjet ani jeden film ani jakákoli jiná videa spuštěná ve windowsech. Kodeky to není a přehrávači taky ne. Nevíte někdo jak je rozjet ???
Dík
Sesava jaka? KOdeky máš jaké? Co za formaty ti nejde? Jakej prehravač? Od kdy to dela? Hlavne co to je nejde rozjet??? TO jako klikneš na soubor s videem a co se deje? Nic? Nebo černa obrazovka?
Více info.....
bw: To je jako když řekneš, mám auto a nejede mi co stim? Benzin mám.........
//Dony: a kolama to urcite neni
- Kopac
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
njn je toho málo...
Sestava: MB AS Rock P4VT8
Intel celeron 2,4Ghz
768 RAM
ATI Radeon 7000 (dočasně) 64/64
Přehrávač mám BSPlayer, WMPlayer, MV2 Player a Winamp... ani v jednom to nejede
Kodeky: Codec pack all in one, Nimo codec pack, DivX anti freeze, ffdshow ...
Kliknu na něj spustí se přehrávač a nic... černý okno s videem... někdy se objeví i ten první obrázek filmu a zvuk se občas rozjede
Dělá to od té doby co mám tuhle náhradní GK.
Teď sem nainstaloval QuickTime Alternative a jedou mi soubory s příponou *.mov ale jiný pořád ne
Intel celeron 2,4Ghz
768 RAM
Kliknu na něj spustí se přehrávač a nic... černý okno s videem... někdy se objeví i ten první obrázek filmu a zvuk se občas rozjede
Teď sem nainstaloval QuickTime Alternative a jedou mi soubory s příponou *.mov ale jiný pořád ne
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Odinstaluj Nimo kodeky, ty se musi umet instalovat.Proč tam toho mas tolik?Kopac píše:njn je toho málo...
Intel celeron 2,4Ghz
768 RAM
Vše all in one je na nic. Nainstaluj jen ffdshow a musi to jet. Připadne jeste DivX. Hadaji se ti kodeky to je jasna vec.
- Kopac
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

dle posledních zkušeností a po přečtení Wiki CCCP projektu jasně doporučuji použít místo "originál" ffdshow CCCP projekt. jedná se de fakto o nejlepší použitelnou verzi ffdshow, nastavenou tak aby fungovala pořádně, plus pár dalších věcí jako OGG a Matroska splitter a DirectVobSub. lidi kteří to dělají své práci rozumí nejlíp, je to pořád totální freeware a ve FAQ máte naprosto jasně vysvětleno proč to ano, a proč ono ne. nedoporučuju to úplným lamám, protože ty zásadně nečtou readme a FAQ, normálním lidem vřele doporučuju to projít VŠECHNO, hodně věcí pochopíte
http://www.cccp-project.net/wiki/index. ... =Main_Page
http://www.cccp-project.net/wiki/index. ... =Main_Page
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Kopac
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

zase. koukni GSpotem jaký formáty audia tam jsou a pak je ve ffdshow audio povol. a používej na přehrávání všeho Media Player Classic, ten umí DVD bez kodeku a všechno v tom jede jak z prakuKopac píše:Tak tam mam ten CCCP codec pack a video mi jedou (až na DVD) .... jenže co čert nechtěl zas mi u nich nejede zvuk (DivX, XviD,...)....
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si oponovat ohledně totální kvality MPC při přehrávání DVD video. Tenhle přehrávač používám na přehrávání všeho, ale pokud dojde na některá menu na DVDčkách (Gamestar, Battle of the Bulge např.) má problémy. Prostě text menu a aktivní plocha do které se musí klepnout jsou na různých místech. Ovšem jsou i DVD, kde je vše v pořádku...zombux píše:...a používej na přehrávání všeho Media Player Classic, ten umí DVD bez kodeku a všechno v tom jede jak z praku
- zombux
- Odborník PCT

to máš pravdu, řešení tohohle se mi objevit nepodařiloAntonín Chromý píše:Dovolím si oponovat ohledně totální kvality MPC při přehrávání DVD video. Tenhle přehrávač používám na přehrávání všeho, ale pokud dojde na některá menu na DVDčkách (Gamestar, Battle of the Bulge např.) má problémy. Prostě text menu a aktivní plocha do které se musí klepnout jsou na různých místech. Ovšem jsou i DVD, kde je vše v pořádku...zombux píše:...a používej na přehrávání všeho Media Player Classic, ten umí DVD bez kodeku a všechno v tom jede jak z praku
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Souhlas se zombuxem, už asi dva měsíce používám CCCP codek pack (což není ani tak codec pack jako "vytuněná" distribuce ffdshow) ve spojení s MPC a naprostá spokojenost. V současné době imho nejlepší existující software pro dekódování a přehrávání multimédií na PC.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- zombux
- Odborník PCT

hmmm myslím že se na PCT brzo objeví doplňující článek na téma CCCPTomV píše:Souhlas se zombuxem, už asi dva měsíce používám CCCP codek pack (což není ani tak codec pack jako "vytuněná" distribuce ffdshow) ve spojení s MPC a naprostá spokojenost. V současné době imho nejlepší existující software pro dekódování a přehrávání multimédií na PC.
- Peterer
- Začátečník

- zombux
- Odborník PCT

odkaz jsem psal nahoře... http://www.cccp-project.net/wiki/index. ... =Main_PagePeterer píše:Čím méně tím lépe, přesně tak. Já používám Media Player Classic s kodekem K-Lite Mega Codec Pack a na DVD Power DVD 6.0 Deluxe.
Po přečtení tohoto tématu zkusím CCCP. Dejte sem prosím odkaz. Díky
ale znovu říkám, dej si pozor a přečti si FAQ a všechno co k tomu píšou. konkrétně K-Lite má nějakou schopnost "emulovat" CCCP, nejsem si jist jestli se to nebude nějak tlouct. kdyžtak CCCP má ke stažení utilitku na vyrubání všeho konfliktního z PC.
K-lite není úplně nejhorší (to je ACE, All in One, a nejhorší je blbě nainstalovanej Nimo pack), ale na CCCP se nechytá
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
I já jsem se nechal osvítit Zombuxem a zkouším CCCP. Dřív jsem fungoval na codecpacku, který fungoval poměrně slušně (ať už s orig. kodeky nebo s ffdshow).
Ohledně funkčnosti žádnou změnu nepozoruji. Matrosku neznám a nikdy jsem neměl potřebu ji přehrávat (vlastně ani nevím o co jde). Dekodér AC3 - AC3 filter nahradil dekodér z ffdshow. Všechno funguje, co k tomu víc dodat.
Pro zajímavost - titulky zobrazujete jak? Používáte VSfilter nebo to nechávate na MPC?
Ohledně funkčnosti žádnou změnu nepozoruji. Matrosku neznám a nikdy jsem neměl potřebu ji přehrávat (vlastně ani nevím o co jde). Dekodér AC3 - AC3 filter nahradil dekodér z ffdshow. Všechno funguje, co k tomu víc dodat.
Pro zajímavost - titulky zobrazujete jak? Používáte VSfilter nebo to nechávate na MPC?
Naposledy upravil(a) Antonín Chromý dne čtv 29. pro 2005, 18:00, celkem upraveno 1 x.
- zombux
- Odborník PCT

- Peterer
- Začátečník

Link na CCCP
To Zombux: Díky za link, už to mám stáhnuté