Dobý den.
Mám na svém PC tuto zvukovou kartu. Zničehonic mi včera přestal fungovat veškerý zvuk i když se PC tváří že funguje...
Vyzkoušel jsem již několik bedniček, překontroloval nastavení zvuku, nikde není ztlumený, v biosu i win (XP) je povolen, všechna nastavení se tváří v pořádku. Wokna se tváří že je vše OK.
Máte někdo nějaký nápad co ještě vyzkoušet nebo odepsat? Btw tato zvuková karta je integrována na mojí zákl. desce (NEO3GOLD)
Děkuji předem za odpověď.
AC97 Realtec - nefunguje zvuk
Moderátor: CageJ
- Gykor
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Axis
- Začátečník

-
- Gykor
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Axis
- Začátečník

-
- Gykor
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Hm tak externi zvukovku mi odmitly winy ze nemam ovladace (ale jsou to originaly) a interni porad nejede. Konflikty nejsou...Axis píše:pozri si aj ci nemas problemy s IRQ kanalmiGykor píše: CMOS se mi resetoval novym flashem biosu ktery jsem pote co mi to nejelo provedl...A pro zvukovku jdu ted
Napisu jak to dopadlo...
- Ossis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: AC97 Realtec - nefunguje zvuk
Měl jsem podobný problém, který nakonec vyřešila reklamace...Gykor píše:Dobý den.
Mám na svém PC tuto zvukovou kartu. Zničehonic mi včera přestal fungovat veškerý zvuk i když se PC tváří že funguje...
Vyzkoušel jsem již několik bedniček, překontroloval nastavení zvuku, nikde není ztlumený, v biosu i win (XP) je povolen, všechna nastavení se tváří v pořádku. Wokna se tváří že je vše OK.
Máte někdo nějaký nápad co ještě vyzkoušet nebo odepsat? Btw tato zvuková karta je integrována na mojí zákl. desce (NEO3GOLD)
Děkuji předem za odpověď.
AMD Sempron 2500@2800+ (skt. A) | 768MB RAM CL2.5 | MSI KT6V Delta fisr | Palit GeForce 7600GT AGP [560/1400] - Accelero S1 rev.2 | WD Raptor 74GB | Fortron 450W | Genius HF-1250X