AC97 Realtec - nefunguje zvuk

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Gykor
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

AC97 Realtec - nefunguje zvuk

Příspěvek od Gykor »

Dobý den.
Mám na svém PC tuto zvukovou kartu. Zničehonic mi včera přestal fungovat veškerý zvuk i když se PC tváří že funguje...
Vyzkoušel jsem již několik bedniček, překontroloval nastavení zvuku, nikde není ztlumený, v biosu i win (XP) je povolen, všechna nastavení se tváří v pořádku. Wokna se tváří že je vše OK.
Máte někdo nějaký nápad co ještě vyzkoušet nebo odepsat? Btw tato zvuková karta je integrována na mojí zákl. desce (NEO3GOLD)

Děkuji předem za odpověď.
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

nejaka ina (PCI) zvukovka ti tam ide? skus reset CMOS :)
Gykor
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gykor »

Axis píše:nejaka ina (PCI) zvukovka ti tam ide? skus reset CMOS :)
CMOS se mi resetoval novym flashem biosu ktery jsem pote co mi to nejelo provedl... ;) A pro zvukovku jdu ted :) Napisu jak to dopadlo... :)
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Gykor píše:
Axis píše:nejaka ina (PCI) zvukovka ti tam ide? skus reset CMOS :)
CMOS se mi resetoval novym flashem biosu ktery jsem pote co mi to nejelo provedl... ;) A pro zvukovku jdu ted :) Napisu jak to dopadlo... :)
pozri si aj ci nemas problemy s IRQ kanalmi :)
Gykor
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gykor »

Axis píše:
Gykor píše: CMOS se mi resetoval novym flashem biosu ktery jsem pote co mi to nejelo provedl... ;) A pro zvukovku jdu ted :) Napisu jak to dopadlo... :)
pozri si aj ci nemas problemy s IRQ kanalmi :)
Hm tak externi zvukovku mi odmitly winy ze nemam ovladace (ale jsou to originaly) a interni porad nejede. Konflikty nejsou...
Ossis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: AC97 Realtec - nefunguje zvuk

Příspěvek od Ossis »

Gykor píše:Dobý den.
Mám na svém PC tuto zvukovou kartu. Zničehonic mi včera přestal fungovat veškerý zvuk i když se PC tváří že funguje...
Vyzkoušel jsem již několik bedniček, překontroloval nastavení zvuku, nikde není ztlumený, v biosu i win (XP) je povolen, všechna nastavení se tváří v pořádku. Wokna se tváří že je vše OK.
Máte někdo nějaký nápad co ještě vyzkoušet nebo odepsat? Btw tato zvuková karta je integrována na mojí zákl. desce (NEO3GOLD)

Děkuji předem za odpověď.
Měl jsem podobný problém, který nakonec vyřešila reklamace...
AMD Sempron 2500@2800+ (skt. A) | 768MB RAM CL2.5 | MSI KT6V Delta fisr | Palit GeForce 7600GT AGP [560/1400] - Accelero S1 rev.2 | WD Raptor 74GB | Fortron 450W | Genius HF-1250X
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“