HDD
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Poplik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- $luk
- Začátečník

Montyjack píše:mislim te co je zezadu case
Nebo konečně použij hledání, protože jsem přesvědčen, že na většinu tvých dotazů už na fóru odpověď je.
Já už jdu na kutě, takže dobrou noc pekelníku
- Montyjack
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
NO, přesně to by to chtělo, obzvlášť, když máš disky vařený. Ale než si nějaký větráček koupíš, tak se koukni na rozměr díry vepředu bedny, kam se dá našroubovat. Například Eurocase to má ta "výborně" vyřešený(aspoň u levnějších modelů), že když tam máš takovej přídavnej něcojakošuplík, tak tam už větráček dát nejde...
kdyby to práve z tohoto důvodu tam dát nešlo, tak někde najdi co nejvýkonnější(na průtok vzduchu) variantu pro rozměr toho, co máš vzadu a vyměň je (třeba jsem viděl 80mm s 60CFM), ale něco za něco a zase to dost hlučí.
kdyby to práve z tohoto důvodu tam dát nešlo, tak někde najdi co nejvýkonnější(na průtok vzduchu) variantu pro rozměr toho, co máš vzadu a vyměň je (třeba jsem viděl 80mm s 60CFM), ale něco za něco a zase to dost hlučí.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nauč se prosimtě psát, je to dost neúnosné, už to nejsou jen překlepy...
Jinak jak tak koukám, tak před diskama máš místa dost a dokonce ta mřížka, co tam je, není nejhorší
Změř si to, mohl by tam pasovat 120mm větráček, tak ho ber, je výkonný a tichý
Jinak jak tak koukám, tak před diskama máš místa dost a dokonce ta mřížka, co tam je, není nejhorší
Změř si to, mohl by tam pasovat 120mm větráček, tak ho ber, je výkonný a tichý
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Montyjack
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- $luk
- Začátečník

- Montyjack
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- jumich
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
no ja som dal do predu len jeden vetrak 80 a chladil mi 2x Satu Maxtora 120 GB v RAID 0. Teploty som mal okolo 35 - 37 °C. Tie teploty co ty uvadzas to je vela. Inak to rachot co mi robil Maxtor som vyriesil tak Ze som ich obe vymenil za 1 Western Digital 250 GB Sata 2 SE 16 a mam pokoj, klud a ticho.