HDD

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poplik »

tak ten by měl vyfukovat vzduch z case (pokud teda nemáš case AC silentium)
WEEEEEEEEEEE!!
$luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od $luk »

Montyjack píše:mislim te co je zezadu case
:roll: to bude nadlouho...napiš jaký máš case, jestli máš uvnitř bordel (kabely bránící proudění vzduchu), jaké mřížky před větráky, jaké větráky (výrobce, typ, rozměry a otáčky), kolik jich je a kde přesně je máš, a můžeš to klidně vyfotit a hodit sem odkaz na snímek. Pak ti někdo možná poradí konkrétní způsob, jak snížit teplotu disku.
Nebo konečně použij hledání, protože jsem přesvědčen, že na většinu tvých dotazů už na fóru odpověď je.
Já už jdu na kutě, takže dobrou noc pekelníku :old14:
Montyjack
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Montyjack »

To znamená ten vent vepředu má foukat na hadr a ten vzadu sát ven jo?Jenže já tam mam jen jeden a to vzadu a ten mi saje ven.Možná bych ho měl dát dovnitř aby foukal na ty hadry co?
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

NO, přesně to by to chtělo, obzvlášť, když máš disky vařený. Ale než si nějaký větráček koupíš, tak se koukni na rozměr díry vepředu bedny, kam se dá našroubovat. Například Eurocase to má ta "výborně" vyřešený(aspoň u levnějších modelů), že když tam máš takovej přídavnej něcojakošuplík, tak tam už větráček dát nejde...
kdyby to práve z tohoto důvodu tam dát nešlo, tak někde najdi co nejvýkonnější(na průtok vzduchu) variantu pro rozměr toho, co máš vzadu a vyměň je (třeba jsem viděl 80mm s 60CFM), ale něco za něco a zase to dost hlučí.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Montyjack
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Montyjack »

Tak to je muj comp. :
Obrázek

S těmi molitany na hadrech jsem zkoušel zabránit ty rezonanci.
Naposledy upravil(a) Montyjack dne úte 27. pro 2005, 14:58, celkem upraveno 1 x.
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Nauč se prosimtě psát, je to dost neúnosné, už to nejsou jen překlepy...
Jinak jak tak koukám, tak před diskama máš místa dost a dokonce ta mřížka, co tam je, není nejhorší :wink:
Změř si to, mohl by tam pasovat 120mm větráček, tak ho ber, je výkonný a tichý
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Montyjack
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Montyjack »

Tak jsem tam vřadil 120cítku dopředu aby foukala na hadry a dostal jsem Maxtor na 47°C seagata na 39°C to by už mělo stačit ne?
$luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od $luk »

OK.

A příště fotku v nějakém rozumnějším rozlišení, nebo jen link.
Montyjack
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Montyjack »

Proč,máš pomalej internet :twisted: 56Kb/s :-D
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Nejde o rychlost, ale o to, že se tím roztáhne celé fórum a i pri 1600 pixelech na šířku člověk musí rollovat do stran...
jumich
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jumich »

no ja som dal do predu len jeden vetrak 80 a chladil mi 2x Satu Maxtora 120 GB v RAID 0. Teploty som mal okolo 35 - 37 °C. Tie teploty co ty uvadzas to je vela. Inak to rachot co mi robil Maxtor som vyriesil tak Ze som ich obe vymenil za 1 Western Digital 250 GB Sata 2 SE 16 a mam pokoj, klud a ticho.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“