PROBLÉM S BIOSEM A S HDD
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- kuba_1990
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
PROBLÉM S BIOSEM A S HDD
Ahoj mam problem..kdyz pustim PC tak se mi dlouho nacita a pak po dlouhe dobe se objevi INSERT SYSTEM CD PRESS ENTER..tak v pohode si rikam...vlozim ho tam a zacne se instalovat Windows..ale kdyz program nacita soubory (nebo co to hleda) tak pak misto aby se mi objevilo ktery hdd chci naformatovat a nainstalovat na nej Windows, tak mi pise ze system nenalezl zadny Pevny disky at ho nastavim a pak zkusim znovu instalaci..ale ja sem zacatecnik tak se v BIOSu nevyznam tak mi prosim poradte co mam delat..mimochodem HDD mam nastaveny na SLAVE a kamarad mi poradil at ho BIOSu nastavim taky jako SLAVE ale nevim kde
..no neva please pomoc...diky kuba
- Thellwin
- Administrátor

- kuba_1990
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- vlada83
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
disk máš sata nebo ata?
edit: kua sem trotl, to bude ata když se bavime o jumprech, pokud ten disk mas novej tak ten jumper byl na cable selectu ne? nech ho na vlastni ksande, tj ide 1 a dej ho na konec ty ksandy, ne na ten prostřední konektor
edit: kua sem trotl, to bude ata když se bavime o jumprech, pokud ten disk mas novej tak ten jumper byl na cable selectu ne? nech ho na vlastni ksande, tj ide 1 a dej ho na konec ty ksandy, ne na ten prostřední konektor
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
- kuba_1990
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: