PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | my first homemade case |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No nevím, co tady pořád řešíte...ty náboje jsou opravdu prázdný a tudíž nejsou nebezpečný... :wink:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Mozna by bylo zajimave dat tam prazdnou nabojnici ze ktere by se jeste kourilo kdyz uz tam jsou ty prustrely ale to je asi nerealne vzhledem k rozpoctu.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Woyta píše:Mozna by bylo zajimave dat tam prazdnou nabojnici ze ktere by se jeste kourilo kdyz uz tam jsou ty prustrely ale to je asi nerealne vzhledem k rozpoctu.
a jak by to šlo udělat?

Stoobi píše:No nevím, co tady pořád řešíte...ty náboje jsou opravdu prázdný a tudíž nejsou nebezpečný... :wink:
ale co kdyby.. přece jen.. :mrgreen:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

XPM píše:
Woyta píše:Mozna by bylo zajimave dat tam prazdnou nabojnici ze ktere by se jeste kourilo kdyz uz tam jsou ty prustrely ale to je asi nerealne vzhledem k rozpoctu.
a jak by to šlo udělat?
Generator koure co pouzivaji modelari. (Stoji asi 1300kc.) A dat to nekam do zavetri aby na to letecky vrtule nemohly. :)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
crazyape
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crazyape »

Stoobi a OPRAVDU jsou ty naboje prazdny? :-D
ehm?
Bedna
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedna »

stoobi, nedavej furt ty nabojnice do ty kejsy, jednou se ti vymsti ! :-D
Core i7-8700K + Gelid Solution Tranquillo | ASRock Z370 Extreme4 | 2x 8GB RAM G.SKILL RIPJAWS | MSI RTX 3080| Fractal Define R4 | Seasonic 850W Platinum | Omen 27i
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

že já něco o těch nábojích říkal...:)

Každopádně tady je menší vánoční upgrade. Připeňoval jsem 15" LCD Sony, který bude v bočnici. Takhle to vypadá hrozně holý, ale nebojte, moc z něj vidět nebude...:) A dál je na fotkách vidět část plechu, který bude tento prostor krýt, za ním bude ještě mobo samozřejmě. Držák LCD je z 5mm pásoviny. No a ještě nainstalovaný přední ventilátory - pro ukázku...

Plech na mobo jsem jen položil vedle pro ukázku, je to 1,5mm plech se závity pro distanční sloupky (ta deska je jen ilustrační - nefunkční Abit NF7-S) :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:oops:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

pěkný pěkný ... ještě že jsemneuděla co jsem udělat chtěl :) ... mám taky 15"LCD a chtěl sjem ho tam dát podobně nakonec jsem vymyslel lepší způsob :)

koukám LCD v case budou Hit roku 2006 :lol: :oops:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

:) jen jsem zapomněl upozornit, že na fotkách je to LCD u spodu malinko víc zastrčený, je to tím, že není ještě přišroubovaný komplet, takže to nesedí úplně dobře.

A jinak si myslím, že těch LCD v bočnici je pořád stejně, jen u nás to nikdo nedělá, tak proč nezačít? A nemyslete si, že to LCDčkem končí... :twisted:
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Uz si se o tom vyuzit 15"lcd zminoval a je to tady. Je videt ze bude fakt drzet :) proste armymod na bojiste.
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

No hustý je, že už má Stoobi i svuj vlastní fotokout - tzv. PhotoCorner by Stoobi :lol: :roll: Bílý plátno je hrozně efektní... :twisted:

Sem zvědavej co bude další :wink:
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

vyzera to dobre. som zvedavy ako to bude s tym LCD vyzerat hotove. tohto riesenia sa uz dlho bojim.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No takhle to vypadá opravdu hodně prázdný, ale ve výsledku bude to LCD hodně zamaskovaný.

A co se týká mého "fotocorner", to bych zase tak nevyhrocoval...:) Je to jen prostěradlo hožený přes bordel, ale říkal jsem si, že na bílý to bude vypadat výrazněji... :)
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Stoobi píše:A co se týká mého "fotocorner", to bych zase tak nevyhrocoval...:) Je to jen prostěradlo hožený přes bordel, ale říkal jsem si, že na bílý to bude vypadat výrazněji... :)
No a vo tom to je - přes bordel :lol:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak a další menší upgrade. :)

Úprava zadní části kolem ATX plechu, ten jsem konečně i přidělal...:) Zatím je to stříklý jen základovkou, samozřejmě nakonec to bude khaki. No a pak custom bedne na zdroj. Bude tam 420W ATX zdroj, částečný rozvod kabelů do case (taková křižovatka) a trafo pro LCD. Další foto snad zítra...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:oops:
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poplik »

hmm a co že se bude promítat na tom LCD? Trošku mi to do tohoto stylu nesedí
WEEEEEEEEEEE!!
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Poplik píše:hmm a co že se bude promítat na tom LCD? Trošku mi to do tohoto stylu nesedí
Cože se tam bude promítat? No normální obraz...:) Bude to napojený na grafiku. A to LCD zatím neřešte...uvidíme, jak se to bude líbit, až to bude komplet, jak to má být...takhle opravdu není nic moc vidět...
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

je to.... velký :o

Stoobi, čím děláš ty ohlodaný díry do toho perforovanýho plechu? To je autogen nebo jak ? :D
Bedna
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedna »

je to... husty :up: :worship:
Core i7-8700K + Gelid Solution Tranquillo | ASRock Z370 Extreme4 | 2x 8GB RAM G.SKILL RIPJAWS | MSI RTX 3080| Fractal Define R4 | Seasonic 850W Platinum | Omen 27i
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Díky
no_-_name píše:Stoobi, čím děláš ty ohlodaný díry do toho perforovanýho plechu? To je autogen nebo jak ? :D
No normální trafo svářečkou ("elektirkou"). A takhle to asi vypadá dost divně, ale až natáhnu kabeláž, tak by to mělo vypadat lépe...:)

A zítra už snad dodělám plech mod mobo a i jeho přední část a budu to moci všechno stříknout na khaki...

//A ještě abych dodal pro představu rozměry toho custom zdroje:

výška: 14,5cm (8,5cm)
šířka: 18cm (15cm)
délka: 17cm (14cm)
(v závorce jsou rozměry standardního zdroje)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“