Thermaltake Big Typhoon

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
martin9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Thermaltake Big Typhoon

Příspěvek od martin9 »

Čaute,uvažuji o koupi tohoto chladiče a tak jsem se Vás chtěl zeptat jaké máte zkušenosti s tímto chladičem,jak chladí,no prostě vše o tomto chladiči.Děkuji
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

skus proste hladat. je to tu spominane uz vela krat.

:lock:
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

Toto jsou podle me zbytecne zakladane thready uplne o nicem.Na internetu budou urcite nejake testy nebo srovnani tak zkus hledat a urcite najdes to co potrebujes ja jsem ze zacatku tady psal taky kazdou prkotinu do noveho tema a pak sem zjistil ze uplne zbytecne :wink: :wink:
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
martin9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin9 »

No na netu jsem se díval tak tam ho vychvalují jenomže chtěl jsem si to potvrdit přímo od uživatelů co jej mají a navštěvují toto fórum.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

chladí výborně :)
martin9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin9 »

Ty jej máš?
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

martin9 píše:Ty jej máš?
já osobně ne ale už jsem ho viděl a pár lidí v okolí ho má ... rozhodně je to velice dobrý chladič ne li za ty peníze absolutně nej :)

tady máš testíček a já si myslím že dopadl vcelku famozně navíc když je vceně 120ka kterou musíš k nyjovi koupit abys dosahoval stejných hodnot ... a rozdíl ceny 1200 vs 1450,- taky je zajímavý :)

http://www.xbitlabs.com/articles/cooler ... ol_24.html
martin9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin9 »

Jj na ten test jsem se už taky díval tak tu moc dík.A ty máš ten Thermaltake tower 112?
kvoco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kvoco »

Je to dobry chladic, aj cena neni az taka vysoka. pisal som o nom tu:

Kód: Vybrat vše

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31587&start=60
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

martin9 píše:Jj na ten test jsem se už taky díval tak tu moc dík.A ty máš ten Thermaltake tower 112?
jj mám ale zbavuji se ho protože je namou desku nevhodný :( je špatně otočen a nedá se stím noc dělat :(

ale jako chladí bezvadně :)
martin9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin9 »

A jaké máš teploty když píšeš že chladí bezvadně?A na jakém procáku ho máš?
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

martin9 píše:A jaké máš teploty když píšeš že chladí bezvadně?A na jakém procáku ho máš?
na tom svém (viz podpis) a mám tam jenom jeden 80x80AC a na 3025mhz to topímax 48°C v iddle ... na 2800(FX57) 46-47 :) ale je blbě natočenej ... DFI má otočený CPU o 90°C a tak chladiš fouká nahoru a zespoda do něj hřeje GK :(
martin9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin9 »

kvoco píše:Je to dobry chladic, aj cena neni az taka vysoka. pisal som o nom tu:

Kód: Vybrat vše

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31587&start=60

A ty máš ten Big Typhoon???
martin9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin9 »

Digitaldoom píše:
martin9 píše:A jaké máš teploty když píšeš že chladí bezvadně?A na jakém procáku ho máš?
na tom svém (viz podpis) a mám tam jenom jeden 80x80AC a na 3025mhz to topímax 48°C v iddle ... na 2800(FX57) 46-47 :) ale je blbě natočenej ... DFI má otočený CPU o 90°C a tak chladiš fouká nahoru a zespoda do něj hřeje GK :(
Takže ty máš když máš Opterona 144 přetaktovaného na 2800MHz při plné zátěži 46-47 stupňů??
martin9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin9 »

Radeon9550 píše:Toto jsou podle me zbytecne zakladane thready uplne o nicem.Na internetu budou urcite nejake testy nebo srovnani tak zkus hledat a urcite najdes to co potrebujes ja jsem ze zacatku tady psal taky kazdou prkotinu do noveho tema a pak sem zjistil ze uplne zbytecne :wink: :wink:
Hm pro tebe jsou možná zbytečné,ale já bych to třeba chtěl vědět.
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

jo vsak vpohode opravdu je to dobry chladic na nejakem zahranicnim testu byl testovan s dalsimi peti a byl prvni!! :wink: :wink: ted ti jeste reknu aby jsi pouzival edit :) :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

martin9 píše:
Radeon9550 píše:Toto jsou podle me zbytecne zakladane thready uplne o nicem.Na internetu budou urcite nejake testy nebo srovnani tak zkus hledat a urcite najdes to co potrebujes ja jsem ze zacatku tady psal taky kazdou prkotinu do noveho tema a pak sem zjistil ze uplne zbytecne :wink: :wink:
Hm pro tebe jsou možná zbytečné,ale já bych to třeba chtěl vědět.
Ale ty ludia ti to nenapisu, ked to tu uz pisali 30 KRAT!!!
to cislo som si nevymislel, ale pouzil som hladanie. ak ho pouzijes aj ty, tak najdes o tomto chladici vela informacii. su tam thready v ktorich ho porovnavali, hodnotili a mozno aj upravovali.

Len prosim ta nepis to tych threadov nic, nech nevytiahnes stare temy znovu na zaciatok. skus skor pisat SZ konkretnemu cloveku, u ktoreho najdes podobnu vybavu a ktory hovoril o tomto chladici. ak chces naozaj mat prehlad, tak si precitaj co najviac a potom ti uz podla mna neostanu iadne otazky. a keby si aj nejake este mal, tak budu konkretne a na tych spravnych ludi.

tot podla mna najefektivnejsi postup ktory ti poradim. Howgh
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“