Thermaltake Big Typhoon
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- martin9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Thermaltake Big Typhoon
Čaute,uvažuji o koupi tohoto chladiče a tak jsem se Vás chtěl zeptat jaké máte zkušenosti s tímto chladičem,jak chladí,no prostě vše o tomto chladiči.Děkuji
- Lubitel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Radeon9550
- Začátečník

Toto jsou podle me zbytecne zakladane thready uplne o nicem.Na internetu budou urcite nejake testy nebo srovnani tak zkus hledat a urcite najdes to co potrebujes ja jsem ze zacatku tady psal taky kazdou prkotinu do noveho tema a pak sem zjistil ze uplne zbytecne

PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- martin9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- martin9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já osobně ne ale už jsem ho viděl a pár lidí v okolí ho má ... rozhodně je to velice dobrý chladič ne li za ty peníze absolutně nejmartin9 píše:Ty jej máš?
tady máš testíček a já si myslím že dopadl vcelku famozně navíc když je vceně 120ka kterou musíš k nyjovi koupit abys dosahoval stejných hodnot ... a rozdíl ceny 1200 vs 1450,- taky je zajímavý
http://www.xbitlabs.com/articles/cooler ... ol_24.html
- martin9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kvoco
- Začátečník

Je to dobry chladic, aj cena neni az taka vysoka. pisal som o nom tu:
Kód: Vybrat vše
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31587&start=60AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- martin9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
na tom svém (viz podpis) a mám tam jenom jeden 80x80AC a na 3025mhz to topímax 48°C v iddle ... na 2800(FX57) 46-47martin9 píše:A jaké máš teploty když píšeš že chladí bezvadně?A na jakém procáku ho máš?
- martin9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kvoco píše:Je to dobry chladic, aj cena neni az taka vysoka. pisal som o nom tu:Kód: Vybrat vše
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31587&start=60
A ty máš ten Big Typhoon???
- martin9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takže ty máš když máš Opterona 144 přetaktovaného na 2800MHz při plné zátěži 46-47 stupňů??Digitaldoom píše:na tom svém (viz podpis) a mám tam jenom jeden 80x80AC a na 3025mhz to topímax 48°C v iddle ... na 2800(FX57) 46-47martin9 píše:A jaké máš teploty když píšeš že chladí bezvadně?A na jakém procáku ho máš?ale je blbě natočenej ... DFI má otočený CPU o 90°C a tak chladiš fouká nahoru a zespoda do něj hřeje GK
- martin9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hm pro tebe jsou možná zbytečné,ale já bych to třeba chtěl vědět.Radeon9550 píše:Toto jsou podle me zbytecne zakladane thready uplne o nicem.Na internetu budou urcite nejake testy nebo srovnani tak zkus hledat a urcite najdes to co potrebujes ja jsem ze zacatku tady psal taky kazdou prkotinu do noveho tema a pak sem zjistil ze uplne zbytecne![]()
- Radeon9550
- Začátečník

jo vsak vpohode opravdu je to dobry chladic na nejakem zahranicnim testu byl testovan s dalsimi peti a byl prvni!!
ted ti jeste reknu aby jsi pouzival edit

PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- Lubitel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ale ty ludia ti to nenapisu, ked to tu uz pisali 30 KRAT!!!martin9 píše:Hm pro tebe jsou možná zbytečné,ale já bych to třeba chtěl vědět.Radeon9550 píše:Toto jsou podle me zbytecne zakladane thready uplne o nicem.Na internetu budou urcite nejake testy nebo srovnani tak zkus hledat a urcite najdes to co potrebujes ja jsem ze zacatku tady psal taky kazdou prkotinu do noveho tema a pak sem zjistil ze uplne zbytecne![]()
to cislo som si nevymislel, ale pouzil som hladanie. ak ho pouzijes aj ty, tak najdes o tomto chladici vela informacii. su tam thready v ktorich ho porovnavali, hodnotili a mozno aj upravovali.
Len prosim ta nepis to tych threadov nic, nech nevytiahnes stare temy znovu na zaciatok. skus skor pisat SZ konkretnemu cloveku, u ktoreho najdes podobnu vybavu a ktory hovoril o tomto chladici. ak chces naozaj mat prehlad, tak si precitaj co najviac a potom ti uz podla mna neostanu iadne otazky. a keby si aj nejake este mal, tak budu konkretne a na tych spravnych ludi.
tot podla mna najefektivnejsi postup ktory ti poradim. Howgh
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
ked to zhory, je to v hajzli