Bez komentáře -TomAker píše:Přešel jsem z AVG 7 Free na Avast! 4.6 Home Edition a nemůžu si stěžovat
P.S.: Tady se nebavíme o "Trabantech" , ale o "Ferrari"....

Úchvatné vysvětlení...shadow píše:Raději pošlu své peníze do Čech nebo na Slovensko, než do RuskaShit píše:Já sice NOD32 velmi uznávám, ale mně nevyhovuje.Jsem už přes 5 let věrný KAV.
.
.

Možná jsem se špatně vyjádřil. Myslel jsem tím instalačky nějakých "hack utilit" (IP scanery atd.), které nechali NOD vlažným. Opačně zase ignoroval Bit instalačku keyloggeru Spy Buddy. Jelikož v obou případech se však nejednalo nanaistalované věci, o kterých jsem věděl, tak mě to netrápilo. Jen jsem tím chtěl říct o možnost odhalit i potencionálně nebezpečné soubory.shadow píše:EDIT: 2 ka-spel:
re: trojany v nenainstalovaných instalačkách:
jestli to nejsou nějaká tajná data, můžeš o tom napsat info do ESETu.

Už se ptáš podruhý a podruhý odpovídám, že KAV ano. (Obrazně řečeno: Reklamní leták u BMW píše: Naše auto má topení - a Mercedes to tam neuvádí..... resp. tam takovou samozřejmost neuvádí .... taky Mercedes má topení....shadow píše:Obrovskou devizou NOD 32 je i rychlá detekce a především scanner HTTP protokolu při surfování. Ptám se uživatelů BitDefenderu a KAVu,
Na Trojany je KAV No.1 - to mně nepřekvapuje....hlupak píše:....ale jen KAV nasel trojana v system 32 ...

Děkuji. Vím, že se ptám podruhéShit píše: Už se ptáš podruhý a podruhý odpovídám, že KAV ano.

Samozřejmě že ano - zaškrtnuto.shadow píše:...Jinak, měl si vůbec jako objekt detekce zaškrtnutý i archivy a samorozbalovací archivy? Defaultně to je totiž vypnuto... nechci z Tebe ale samozřejmě dělat blba ....
Ještě upřesním jednu důležitou věc - byl to dělený samorozbalovací rar archív v. 2.9 (*.exe)......Shit píše:Do solid rar děleného archívu
Pokud by tam byl zadán parametr s příkazem "spustit po extrakci koníka" (to jsem ale nezkoušel) , tak tam by si možná poznal ten rozdíl.....shadow píše:Jinak, jaký má v praxi dopad, že NOD32 ho najde až po extrakci? Pokud daný program nespustíš.....
Jistě, nelze to paušalizovat. Já vycházím ze svých zkušeností, jiní ale mohou mít jiné vlastní zkušenosti..... Já jsem nikdy netvrdil, že NOD32 je špatný....zombux píše:myslím že to neplatí vždy, NOD32 mi našel trojana v zip archivu a KAV neřekl nic, asi to nejde paušalizovat.
To souhlasím, KAV brzdí více OS než NOD32.zombux píše:KAV na můj vkus neúnosně zpomaluje I/O operace

Proč, jsem ČechkillerTJ píše:Tak tohle bych od moderátora teda nečekalRaději pošlu své peníze do Čech nebo na Slovensko, než do Ruska. Jinak Nod je nejlepší co do poměru kvalita/rychlost. KAV zase výborný co do detekce, Ale ta jeho rychlost (pomalost) je nechutná.