Prince of Persia - The Two Thrones
Moderátor: Baneshee
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
Prince of Persia - The Two Thrones
parite to nekdo ? mam malej zasek.. 
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
- kvoco
- Začátečník

Tak poradi mi niekto ako zabit toho tucneho v arene? viem ze ma vyliest na tie plosiny a skocit na neho, ale vzdy sa bud uhne alebo sa netrafim. Par krat som ho trafil, ale nic mu neubralo zo zivota. PLS poradte mi.
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
- Logue
- Začátečník

- Isghole
- Začátečník

-
nevim jak daleko jsem, ale zasekl jsem se u dvou borcu v arene (kolem to hori) je to hned po "královské ceste"; doposud - kam se hrabou jiny zaseky. stydim se, ale na tohle jsem se musel mrknout do navodu, protoze normalne by je nikdo neubil, i tak jsou dost velky orisek. hraju to na normal a zatim to bylo v poho. dozvedel jsem se, ze finalni boss (vesir) je doooost tuhej.
dohral to nekdo? co je na tom pravdy ohledne posledni bose?
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
- kvoco
- Začátečník

tak ked toho obra bodnem tak ma vzdy zhodi na zem, poradte co mam stlacik ked som na nom.
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
- Isghole
- Začátečník

-
OBR V KOLOSEU - navod - jen pro ty, kteri nevi, co s nim!!!!
2 kvoco:
nevim sice ktery obr to je, ale predpokkladam, ze ten prvni bez spodni celisti v koloseu:
po stranach jsou dva jakoby znicene mosty (jen casti), vylezes na jeden, skocis na obra a musis vcas zmacknout "E" (quickkill) , jakmile se ti pak rozsviti dyka, stisknes levy tlacitko mysi a prince ho bodne do oka. totez pak na druhy strane.
az mu vypichnes obe oci, tak ho sekej do "achylovek", kdyz si pak klekne skoc na nej (automaticky) a dokoncis ho.(nevim jestli to neni vice krat)
2 kvoco:
nevim sice ktery obr to je, ale predpokkladam, ze ten prvni bez spodni celisti v koloseu:
po stranach jsou dva jakoby znicene mosty (jen casti), vylezes na jeden, skocis na obra a musis vcas zmacknout "E" (quickkill) , jakmile se ti pak rozsviti dyka, stisknes levy tlacitko mysi a prince ho bodne do oka. totez pak na druhy strane.
az mu vypichnes obe oci, tak ho sekej do "achylovek", kdyz si pak klekne skoc na nej (automaticky) a dokoncis ho.(nevim jestli to neni vice krat)
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
- Logue
- Začátečník

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- kvoco
- Začátečník

Tak ja tomu nerozumiem, popisem co robim.
Vyleziem na tu strechu, na kraj, obraz sa rozmaze ci ako to nazvat, stlacim E, pustim ho. Letim na obra, ked dika zmodrie tak stlacim lave tlacidlo a prince ho sekne do krku ale nie do oka. potom ma chyti a odhodi. tak ako?
Vyleziem na tu strechu, na kraj, obraz sa rozmaze ci ako to nazvat, stlacim E, pustim ho. Letim na obra, ked dika zmodrie tak stlacim lave tlacidlo a prince ho sekne do krku ale nie do oka. potom ma chyti a odhodi. tak ako?
- Isghole
- Začátečník

-
2 Head: vsechno se da obejit. ale warez tu resit nebudeme
2 kvoco: musis to zmacknout (LMB) presne kdyz dyka sviti, jinak je smula. vsichni to zatim zvladli, takze musi byt problem u tebe. jinak se zkus mrknout na www.abecedaher.cz (navod na PoP2T)
HF & GL
2 kvoco: musis to zmacknout (LMB) presne kdyz dyka sviti, jinak je smula. vsichni to zatim zvladli, takze musi byt problem u tebe. jinak se zkus mrknout na www.abecedaher.cz (navod na PoP2T)
HF & GL
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
dyt sem tu psal ze sem to dohral davno,se podivej na zacatek tohohle thredu,jo vesir je docela trapak proti tem dvoum v ty arene,ty dva v ty arene ,nez sem na nep risel,to byla tak hodina...Isghole píše:nevim jak daleko jsem, ale zasekl jsem se u dvou borcu v arene (kolem to hori) je to hned po "královské ceste"; doposud - kam se hrabou jiny zaseky. stydim se, ale na tohle jsem se musel mrknout do navodu, protoze normalne by je nikdo neubil, i tak jsou dost velky orisek. hraju to na normal a zatim to bylo v poho. dozvedel jsem se, ze finalni boss (vesir) je doooost tuhej.
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
uz 16 prosince sem to dohral..Isghole píše:nevim jak daleko jsem, ale zasekl jsem se u dvou borcu v arene (kolem to hori) je to hned po "královské ceste"; doposud - kam se hrabou jiny zaseky. stydim se, ale na tohle jsem se musel mrknout do navodu, protoze normalne by je nikdo neubil, i tak jsou dost velky orisek. hraju to na normal a zatim to bylo v poho. dozvedel jsem se, ze finalni boss (vesir) je doooost tuhej.
- Poplik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- DRACUL
- Začátečník

- Isghole
- Začátečník

-
2 DRACUL: jestli myslis crack tak to se tu omg neresi
ps1: takovymhle lidem co pisou o crack a vubec warez bych dal rovnou lock uctu
ps2: pokud si to tak nemyslel, tak pls vyjadri lepe svuj dotaz. ja ho nepochopil
ps1: takovymhle lidem co pisou o crack a vubec warez bych dal rovnou lock uctu
ps2: pokud si to tak nemyslel, tak pls vyjadri lepe svuj dotaz. ja ho nepochopil