Prince of Persia - The Two Thrones

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Prince of Persia - The Two Thrones

Příspěvek od Icy_DeaD »

parite to nekdo ? mam malej zasek.. :-D
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

pařim a mám taky zásek ...skoro na začátku ... neskutečně me s...e kamera ...
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Digitaldoom píše:pařim a mám taky zásek ...skoro na začátku ... neskutečně me s...e kamera ...
no vidis...ja mam zasek uplne na konci u posledniho bosse...kamera je obcas na prd no..ale jinak jako dobry to je
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

tak uz nic..uz sem to dohral
kvoco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kvoco »

Tak poradi mi niekto ako zabit toho tucneho v arene? viem ze ma vyliest na tie plosiny a skocit na neho, ale vzdy sa bud uhne alebo sa netrafim. Par krat som ho trafil, ale nic mu neubralo zo zivota. PLS poradte mi.
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Pokial viem tak pred skokom alebo pocas skoku musis aktivovat Speed kill...
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

nevim jak daleko jsem, ale zasekl jsem se u dvou borcu v arene (kolem to hori) je to hned po "královské ceste"; doposud - kam se hrabou jiny zaseky. stydim se, ale na tohle jsem se musel mrknout do navodu, protoze normalne by je nikdo neubil, i tak jsou dost velky orisek. hraju to na normal a zatim to bylo v poho. dozvedel jsem se, ze finalni boss (vesir) je doooost tuhej.

dohral to nekdo? co je na tom pravdy ohledne posledni bose?
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
kvoco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kvoco »

tak ked toho obra bodnem tak ma vzdy zhodi na zem, poradte co mam stlacik ked som na nom.
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

OBR V KOLOSEU - navod - jen pro ty, kteri nevi, co s nim!!!!

2 kvoco:
nevim sice ktery obr to je, ale predpokkladam, ze ten prvni bez spodni celisti v koloseu:
po stranach jsou dva jakoby znicene mosty (jen casti), vylezes na jeden, skocis na obra a musis vcas zmacknout "E" (quickkill) , jakmile se ti pak rozsviti dyka, stisknes levy tlacitko mysi a prince ho bodne do oka. totez pak na druhy strane.
az mu vypichnes obe oci, tak ho sekej do "achylovek", kdyz si pak klekne skoc na nej (automaticky) a dokoncis ho.(nevim jestli to neni vice krat)
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Ako sa pouziva Speed Kill ked hram za temneho princa, aktivovat ho viem ale potom neviem kedy mam stlacit LMB.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Muzu se vas na neco zeptat? :oops:
Vy mate vsichni orig?Je tam totiz ten zkur**nej starforce.. :evil:
kvoco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kvoco »

Tak ja tomu nerozumiem, popisem co robim.

Vyleziem na tu strechu, na kraj, obraz sa rozmaze ci ako to nazvat, stlacim E, pustim ho. Letim na obra, ked dika zmodrie tak stlacim lave tlacidlo a prince ho sekne do krku ale nie do oka. potom ma chyti a odhodi. tak ako?
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

2 Head: vsechno se da obejit. ale warez tu resit nebudeme

2 kvoco: musis to zmacknout (LMB) presne kdyz dyka sviti, jinak je smula. vsichni to zatim zvladli, takze musi byt problem u tebe. jinak se zkus mrknout na www.abecedaher.cz (navod na PoP2T)
HF & GL
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Isghole píše:nevim jak daleko jsem, ale zasekl jsem se u dvou borcu v arene (kolem to hori) je to hned po "královské ceste"; doposud - kam se hrabou jiny zaseky. stydim se, ale na tohle jsem se musel mrknout do navodu, protoze normalne by je nikdo neubil, i tak jsou dost velky orisek. hraju to na normal a zatim to bylo v poho. dozvedel jsem se, ze finalni boss (vesir) je doooost tuhej.

dyt sem tu psal ze sem to dohral davno,se podivej na zacatek tohohle thredu,jo vesir je docela trapak proti tem dvoum v ty arene,ty dva v ty arene ,nez sem na nep risel,to byla tak hodina... :lol: ale potom vpohode..
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Logue píše:Ako sa pouziva Speed Kill ked hram za temneho princa, aktivovat ho viem ale potom neviem kedy mam stlacit LMB.
speed kill aktivujes kdyz se ti rosviti dyka a obraz jako zcernobyli...ale to je jen chvilka,to musis mit taky reflex abys to stihl,ne bejt snek :lol:
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Isghole píše:nevim jak daleko jsem, ale zasekl jsem se u dvou borcu v arene (kolem to hori) je to hned po "královské ceste"; doposud - kam se hrabou jiny zaseky. stydim se, ale na tohle jsem se musel mrknout do navodu, protoze normalne by je nikdo neubil, i tak jsou dost velky orisek. hraju to na normal a zatim to bylo v poho. dozvedel jsem se, ze finalni boss (vesir) je doooost tuhej.

uz 16 prosince sem to dohral..
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poplik »

hoj lidi, chtěl bych se zeptat, nemá tahle hra alternativní konec? Někde sem četl že ne a někde že to záleží na počtu life upgrades jako ve 2, myslim že sem našel všechny (lifebar byl plnej). Myslim že v tom poslednim levelu by mohla bejt možnost aby princ skončil jako temný :twisted:
WEEEEEEEEEEE!!
DRACUL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DRACUL »

existuje nejaky nocd alebo
poslite link pls!
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

2 DRACUL: jestli myslis crack tak to se tu omg neresi

ps1: takovymhle lidem co pisou o crack a vubec warez bych dal rovnou lock uctu

ps2: pokud si to tak nemyslel, tak pls vyjadri lepe svuj dotaz. ja ho nepochopil :wink:
DRACUL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DRACUL »

MAM ORIGO! ale nechce mi spustit hru bez cd. OK
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“