Deus EX 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Ehm, kdyz pomineme HW naroky, jakej je DXII jako hra?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

já za boha nemůžu vyskočit do větrací šachty. do ovládání je tak zmršený :x ať si to konzolisti strčej někam, jdu hrát jedničku, ta je narozdíl od tohohle paskvilu boží :evil:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Neni špatnej, ikdyž čekal jsem víc :roll:

2 Sent: :)
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Frosty
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Heh...

Příspěvek od Frosty »

No co se týče tý HW náročnosti tak to někdo vopravdu pěkně posral. Něco podobnýho je u konverze Halo. 1) Leguje kurzor myši 2) Nechutně náročný. Na mym AthlonuXP 2600+ , ASUS FX5600 ULTRA , MSIK7N2 -L a 512 DDR 400mhz je to v 1024 skoro nehratelný a 640 x 480 to neni o moc lepsi. :-)

Po aplikaci patche 1.1 to je ale ok. Ne že by to nebylo náročný ale jede to plynule. Ale pozor v 640x480 já totiž pod 30fps nejdu. Dohánim to antialiasingem 4x takže to vypadá skvěle i tak. Grafika fakt pěkná ale i tak je to skoro drzost vydat takhle neodladěnou hru.

Po stránce hratelnosti je to fantastický. Sice došlo k hodně zjednudušením ale i tak super. Jediný co mě nasralo je že maj zbraně společnou munici... > fakt debilni. Plamenomet a pistole stejna munice ..heh ale jinak doporučuju všema deseti.
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Heh...

Příspěvek od Tornquist »

Frosty píše:No co se týče tý HW náročnosti tak to někdo vopravdu pěkně posral. Něco podobnýho je u konverze Halo. 1) Leguje kurzor myši 2) Nechutně náročný. Na mym AthlonuXP 2600+ , ASUS FX5600 ULTRA , MSIK7N2 -L a 512 DDR 400mhz je to v 1024 skoro nehratelný a 640 x 480 to neni o moc lepsi. :-)

Po aplikaci patche 1.1 to je ale ok. Ne že by to nebylo náročný ale jede to plynule. Ale pozor v 640x480 já totiž pod 30fps nejdu. Dohánim to antialiasingem 4x takže to vypadá skvěle i tak. Grafika fakt pěkná ale i tak je to skoro drzost vydat takhle neodladěnou hru.

Po stránce hratelnosti je to fantastický. Sice došlo k hodně zjednudušením ale i tak super. Jediný co mě nasralo je že maj zbraně společnou munici... > fakt debilni. Plamenomet a pistole stejna munice ..heh ale jinak doporučuju všema deseti.
Ani nevis jak me to postesilo, cos napsal. Protoze si jedinej ( krome autora z Levelu...) kdo to opravdu chvali. Ja to nehral a ani se moc nechystal to hrat, ale ted jsem dostal znova chut.
Btw: Uz se to nekde prodava v CR?
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
lirmir
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lirmir »

Jedu bez patche 1.1 na 1024x768 bez AA a bez AF a jde to, ovšem obraz nic moc. Teď jsem si stáhl ten patch a uvidíme. :?

Je to, ale fakt nedodělaná hra. :x
Howkey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Howkey »

A zkousel jste nekdo hrat demo ? Me behalo pri 1024x768 bez skubani. Mno jinak musim souhlasit, ze nejakou tu chybicku to ma, ale i tak je to podle me skvela hra... :)
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit

See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Howkey píše:A zkousel jste nekdo hrat demo ? Me behalo pri 1024x768 bez skubani. Mno jinak musim souhlasit, ze nejakou tu chybicku to ma, ale i tak je to podle me skvela hra... :)
Na me zestave ktera je uvedena nize je to nehratelne i v 640x480 to nekdy jde okolo 16FPS (mereno cez fraps) je to zatim nejnarocnejsi hra jakou sem kdy mel. I Doom3 alpha HL2 Beta jdou o 100% rychleji. :sad:
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Archandel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Archandel »

hral jsem to u bratrance (demo) na athlonu 3000+ MSI GeForceFX 5950Ultra 256MB, 1GB RAM 400MHz... no a je to nahovno 1024x768 no AA no AF, akoze to netrhalo, ale ten kurzor byl nejak divne opozdenej. Sem si pripadal jako bych se hejbal ve snu... :P jinak celkem to ujde ale to menu je totalne poje*ane. Tak demetne ovladanie som este nezazil, stary zlaty Deus 1!!!
Life is a joke, and it ain't funny.
CPU: E5200 R0 Costa Rica @ 2500MHz; max 4166MHz (CPU-Z Verified) COOLER: Scythe Ninja 2 ~ Passive MB: ASUS P5B Premium P965/ICH8R RAM: 2 x 1GB Vitesta 800 GPU: HD3850 256 ~ Passive HDD: 7200.7 80G; 7200.10 160G; Ext 250G; DVD PSU: Corsair CX 400W TEMP: Akasa AK-FC-03 LCD: HP 22" w2216 PC: All Passive + LowNoise PSU Fan [ KUPIM: Pentium 4 Extreme Edition ~ Gallatin 2MB L3 ]
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Tornquist píše:Ehm, kdyz pomineme HW naroky, jakej je DXII jako hra?
...ja si celkem rad zanadavam - ta hra MELA potencial a MOHLA byt vynikajici. To na co si tady ostatni stezujou (neskutecne HW naroky) byl byl ochoten i prominout kdyby byl zb(l)ytek aspon tak dobrej jako sveho casu puvodni DeusEx - ale dabluzel k tomu ma fakt na hony daleko!

Ma to dobry napad, nejaky ten pribeh atd., ale jinak je to ta nejpodelanejsi X-Box konverze jakou jsem kdy videl (snad akorat HALO muze souperit) . Verim tomu ze pro X-Boxisty je to narez a chrochtaj si blahem, ale na PC je to podelane po vsech strankach .... :evil:

(asi jsem holt taky dobry akorat do stareho zeleza - dle . Grygara... :x )

...nejvic nasre ale to ze puvodne - dokud byl DX-IW vyvijen pro PC vypadal UPLNE jinak, sledoval jsem vyvoj, hltal screenshoty - a bylo to neco RAPIDNE jineho nez jaky byl nakonec vysledek. Proste v ranne fazi vyvoje bylo vse na prvni pohled OK, ale v momente kdy to proslo X-boxizaci se to jaxi cele posr*lo. Dovolim si malou predpoved - uplne stejne dopadne na PC i chystanej Thief3... :(
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Lucifer píše: (asi jsem holt taky dobry akorat do stareho zeleza - dle . Grygara... :x )
Jestli je to ta "hláška" z levelu, tak tim me taky dostal :evil: Ohodnotit po všech strankach propadakovou hru takovym hodnocenim a jeste lidi, ktery na ni nadavaj takhle odpálkovat byla fakt ubohost. Ta hra kdyby nemela jmeno Deus Ex tak po ní ani pes neštekne a ani to jmeno ji moc neprida :twisted: Propadák roku......
btw. s tim thiefem nestraš - pevne doufam, ze se povede :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Nestras -nestras... Videl jsem posledni screenshoty a ZASE to vypada na tezkou X-boxizaci :( Taky jsem se na Thiefa3 tesil jak malej Jarda, ale uz ve mne celkem dost hloda cerv pochybnosti . Posledni screenshoty = oproti predchozim HORSI textury, prilis velky interface optimalizovany pro TV obrazovku atd...

Proste pokud to zase osekaj pro X-Box a AZ z te verze PAK udelaji nejakou tupou konverzi pro PC tak to bude stat za velky kulovy, ne ze ne ... :(

...nic proti konverzim z X-boxu nemam - pokud se udela poradne, ani to na hre nepoznas - viz vynikajici XIII (mno - akorat zustal dost dementni save system... 8-) )- ale co proved Ion Storm s DX-IW je prisernost ...
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Ta recenze Lukase Grygara me taky celkem zarazila. Hlavne proto, ze je to relativne novej externista a dovoli si takhle kontroverzni clanek. V poslednim odstavci dokonce napsal, ze DXII je jinej nez jednicka, ale ze se ji vyrovna. V dalsim cisle ale nekde mezi radkama bylo neco jako z DXII je shit, to se divim, ze tam nedali aspon "druha strana mince" nebo neco takovyho. Clovek pak ma pocit, ze to je nazor cely redakce.
Btw myslim ze dobra recenze je na tiscali games.
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
lirmir
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lirmir »

Archandel píše:hral jsem to u bratrance (demo) na athlonu 3000+ MSI GeForceFX 5950Ultra 256MB, 1GB RAM 400MHz... no a je to nahovno 1024x768 no AA no AF, akoze to netrhalo, ale ten kurzor byl nejak divne opozdenej. Sem si pripadal jako bych se hejbal ve snu... :P jinak celkem to ujde ale to menu je totalne poje*ane. Tak demetne ovladanie som este nezazil, stary zlaty Deus 1!!!
Na ten opožděný kurzor trochu pomáhá vypnutí vybrací v nastavení "CONTROLS".
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

Je to fakt na H***o hra engine je strasny a grafika je nic moc. Sice jsem to skoro dojel ale musel jsem se hodne premahat jelikoz ta nuda se nekdy nedala vydrzet. A ovladaní taky není zrovna best.
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
lirmir
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lirmir »

Nevíte náhodou někdo, jestli už na to nevyšel nějaký patch s češtinou, případně kdy vyjde?
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Cestinu dela "pc translator" Mrazik & company, takze to bude zase pekna jetel... Myslim ze by mela byt pomaly i hotova ale venku to jeste neni...?

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

ja nevim, jestli to nekdo jeste hraje - s patchem 1.2 uz jsou pekne textury, neni to rozplizle - naopak pekna grafika - a jede i to na 1024*768 s bloomem a multisampl. uplne plynule :)))
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

No ja ted nemam na to moc cas, hraju Hiddeny2, ceka na me na HDD jeste Splinter 2, KOTOR a C&C Generals + ten Deus,... tak nevim cemu dam prednost...:)
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

No, mne su Deus II celkem libil i pres nejake chyby a HW naroky a dohral sem ji, ale jednicka byla lepsi.
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“