chyba ochrany systemu windows
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- migell
- Nováček

-
chyba ochrany systemu windows
mam tyký problem. na starom pc mi prestala komunikovat tlačiaren z pc. zistil som že je nejako porušený ovladač na usb hub,tak som sa ho snažil z CD preinštalovať. po reštarte mi začne načítat windows ,ale skočí čierna obrazovka s hláškou "Chyba ochrany systemu windows.musíte reštartovat počítač"
ak ho reštartnem ide spustit núdzový režim.
ešte jeden problem s tým vznikol,nevidím v núdzovom režime cd rom,dokonca ani cez DOS
pls help
ak ho reštartnem ide spustit núdzový režim.
ešte jeden problem s tým vznikol,nevidím v núdzovom režime cd rom,dokonca ani cez DOS
pls help
- Dony
- Středně pokročilý

- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tu hlasku chyba ochrany windows jsem videl naposledy u Win 95, kdyz chybely systemu nejake soubory .) Nasledoval reinstall a vse behalo bez problemu 
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- Shit
- Odborník PCT

- migell
- Nováček

-
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

poradim ti jednu dost drastickou vec, spust to v nouzaku a odeber uplne vsechna zarizeni (krome "Advanced Configuration and Power Interface ACPI BIOS) a resartuj, system si nadetekuje vsechvo znovu (ale chtelo by to pred tim nakopirovat instalacni CD na disk, treba v jinem PC, kdyby nahodou potreboval nejaky soubor)
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod...