chyba ochrany systemu windows

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
migell
Nováček
Nováček

chyba ochrany systemu windows

Příspěvek od migell »

mam tyký problem. na starom pc mi prestala komunikovat tlačiaren z pc. zistil som že je nejako porušený ovladač na usb hub,tak som sa ho snažil z CD preinštalovať. po reštarte mi začne načítat windows ,ale skočí čierna obrazovka s hláškou "Chyba ochrany systemu windows.musíte reštartovat počítač"
ak ho reštartnem ide spustit núdzový režim.
ešte jeden problem s tým vznikol,nevidím v núdzovom režime cd rom,dokonca ani cez DOS
pls help
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

co máš za verzi windows? :?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

Tu hlasku chyba ochrany windows jsem videl naposledy u Win 95, kdyz chybely systemu nejake soubory .) Nasledoval reinstall a vse behalo bez problemu :)
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Mike.Ace píše:Tu hlasku chyba ochrany windows jsem videl naposledy u Win 95,...
Já ji viděl u WXP taky. Vyzkoušej nabootovat z CD a opravit instalaci, ale u kolegy to zkončilo formátem. :sad:
migell
Nováček
Nováček

Příspěvek od migell »

je tam win 98 CZ, no a s tým reinstalom ma to tiež napadlo,ale problem je aj ten ze mi system nevidí cd rom
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

skus si normalne stiahnut dosove ovladace na CD-ROM a nainstaluj ich cez nudzovy rezim WIN...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

poradim ti jednu dost drastickou vec, spust to v nouzaku a odeber uplne vsechna zarizeni (krome "Advanced Configuration and Power Interface ACPI BIOS) a resartuj, system si nadetekuje vsechvo znovu (ale chtelo by to pred tim nakopirovat instalacni CD na disk, treba v jinem PC, kdyby nahodou potreboval nejaky soubor)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
migell
Nováček
Nováček

Příspěvek od migell »

kde stiahnem ovladače cd rom pre DOS?
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

jsou treba na bootovaci diskete win 98
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“