Problém se sítí????
Moderátor: Don
- jo.ne
- Nováček

-
Problém se sítí????
Čau,
mám takovej malej problém a nevim kde je jeho příčina. Nemůžu se píchnout na net. Dřív mi to blblo jen když sem s kompem dlouho pracoval(ale když sem ho vypnul-asi tak na 15 minut tak pak běhal net normálně), ale teď to nejde vůbec. Dřív mi i chodilo icq(co to blblo) ale teď nejde ani to. Síťovku mám dobře nainstalovanou-nový ovladače i pro desku(tak že tim to asi nebude). Byl se na to kouknout i náš správce sítě-taky neví co s tim je(sofwarem to teda asi nebude). Ani žádným virem to neni(formátoval sem kompa)-ani to nepomohlo. Nevíte čím by to mohlo být, nebo co by to mohlo způsobovat????????Díky
mám takovej malej problém a nevim kde je jeho příčina. Nemůžu se píchnout na net. Dřív mi to blblo jen když sem s kompem dlouho pracoval(ale když sem ho vypnul-asi tak na 15 minut tak pak běhal net normálně), ale teď to nejde vůbec. Dřív mi i chodilo icq(co to blblo) ale teď nejde ani to. Síťovku mám dobře nainstalovanou-nový ovladače i pro desku(tak že tim to asi nebude). Byl se na to kouknout i náš správce sítě-taky neví co s tim je(sofwarem to teda asi nebude). Ani žádným virem to neni(formátoval sem kompa)-ani to nepomohlo. Nevíte čím by to mohlo být, nebo co by to mohlo způsobovat????????Díky
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- jo.ne
- Nováček

-
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- jo.ne
- Nováček

-
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- jo.ne
- Nováček

-
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- jo.ne
- Nováček

-
- johny128
- Začátečník

- jo.ne
- Nováček

-
- jo.ne
- Nováček

-
- johny128
- Začátečník

no asi to nejde v poho ked to nejde vobec, nie?jo.ne píše:jo to de všechno v poho.Zprávce to taky kontroloval a řikal že je to ok.........mám xp
S tym antivirakom som to myslel tak ze existuju nepodarky co maju v sebe firewall
//edit : unuval sa vobec spravca dobehnut s notebookom a tak zistit ci nie je chyba v kabli napr ?
- jo.ne
- Nováček

-
- jo.ne
- Nováček

-
- jo.ne
- Nováček

-
- johny128
- Začátečník

skus na tom pocitac start, spustit, napis cmd a v tom okienku napisjo.ne píše:a při tom když zprávce zkoušel(myslim že to bylo v příkazovým řádku)komunikovat s webem tak to prej šlo.
ping www.zive.cz
ci budes mat nejaku odozvu