Obnovení mojeho MODu nyní v sovětském stylu :)
Moderátor: L4mka
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Kroll
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- ekim
- Nováček

Nevim co mate proti srpu a kladivu... Znak delnicko-rolnickeho hnuti. Kdyz nakdo udela MOD kde je stylizovana ORLICE III rise nikdo nic nerika... da tomu nazev WolfMOD a ma klid..
K modu
Do toho Plexi vygraviruj treba Kreml z rudeho namesti
A ten srp a kladivo jak bylo receno vyriznout a but zlute ci rude podsvitit...
K modu
Tohle je opravdova laska ke stroji....
- Alkys
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
me se to teda moc nezamlouva... je takových možností na kombinaci černou s červenou barvou ale zrovna sovetskej styl?
jak uz tu bylo receno to ferrari by vypadalo o dost lip..uz sem neco podobneho na zpusob ferrari videl a bylo to fakt pekny.
Ale tak je to vec nazoru no
jak uz tu bylo receno to ferrari by vypadalo o dost lip..uz sem neco podobneho na zpusob ferrari videl a bylo to fakt pekny.
Ale tak je to vec nazoru no
visit ---->> http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=23966
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lubitel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
trosku OT
V skole na elektro-meraniach som si vsimol v skrini stary osciloskop. 30 tlacitok, 10 potenciometrov, obrazovka, ktora by sa dala krasne vymenit za PS1, alebo nieco podobne a vsade sama azbuka. zistil som, ze je to uz nefunkcne, tak sa to snazim ziskat.rozmer je viac ako idealny na mod.
V skole na elektro-meraniach som si vsimol v skrini stary osciloskop. 30 tlacitok, 10 potenciometrov, obrazovka, ktora by sa dala krasne vymenit za PS1, alebo nieco podobne a vsade sama azbuka. zistil som, ze je to uz nefunkcne, tak sa to snazim ziskat.rozmer je viac ako idealny na mod.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
ked to zhory, je to v hajzli