Velikost na disku 16,7GB velikost na disku 7,9GB

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Rimmerr
Začátečník
Začátečník

Velikost na disku 16,7GB velikost na disku 7,9GB

Příspěvek od Rimmerr »

v adresari je nekolik souboru stejnych, jen v jinych adresarich. Je WindowsXP tak inteligentni ze to pozna a setri tak misto?
Myom: "predlokti se mi zvetsilo asi o 50% a slachy posiluju takovym tim gumovym krouzkem a jsem spokojen"
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

ehm... bud som uplne krepy alebo som spravne nepochopil o co ti ide... prosim sformuluj svoj dotaz presnejsie...
inak ohladne inteligencie WindowsXP... no neviem ci ma zmysel sa o tom bavit.
Rimmerr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rimmerr »

mam v adresari nekolik souboru cca 800MB, znich nekterejsou stejne. Ponechme stranou ted,proc mam 2 stejne soubory v jednom adresari. ZAjima me jak to ze zabira skoro polovicni misto na disku.
Myom: "predlokti se mi zvetsilo asi o 50% a slachy posiluju takovym tim gumovym krouzkem a jsem spokojen"
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

hm. coho su to subory? ISO? alebo nejake swapy?
Rimmerr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rimmerr »

Othrondir píše:hm. coho su to subory? ISO? alebo nejake swapy?
datove soubory, voby...
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

voby? nepouzivaju sa nahodou pri DVD? tak ale tieto subory zaberaju dost! vsetky dokopy tvoria 1 DVD. a pokial je dvojvrstvove a skopirovane do PC tak ma mat okolo 8GB - ako pises 7,9GB. takze vlastne ti zaberaju tolko miesta kolko maju
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Na disku nemuzes mit dva soubory stejneho jmena (pokud jako jmeno beres i celou cestu adresarovou strukturou), mohou mit maximalne stejny obsah.
Jediny pripad, kdy muze velikost souboru byt jina, nez velikost mista, kterou zabira na disku (pokud neberu v uvahu velikost sektoru souboroveho systemu) je komprese na urovni souboroveho systemu (u XP NTFS).
Koukni se, jestli nemas u souboru nastavenou kompresi.
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Rimmerr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rimmerr »

Dony píše:Na disku nemuzes mit dva soubory stejneho jmena (pokud jako jmeno beres i celou cestu adresarovou strukturou), mohou mit maximalne stejny obsah.
Jediny pripad, kdy muze velikost souboru byt jina, nez velikost mista, kterou zabira na disku (pokud neberu v uvahu velikost sektoru souboroveho systemu) je komprese na urovni souboroveho systemu (u XP NTFS).
Koukni se, jestli nemas u souboru nastavenou kompresi.
Jsou stejne,ale kazgy v jinem adresari. Takze cestu maji kazdy jinou... kompresi nemam.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“