Velikost na disku 16,7GB velikost na disku 7,9GB
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Rimmerr
- Začátečník

-
Velikost na disku 16,7GB velikost na disku 7,9GB
v adresari je nekolik souboru stejnych, jen v jinych adresarich. Je WindowsXP tak inteligentni ze to pozna a setri tak misto?
Myom: "predlokti se mi zvetsilo asi o 50% a slachy posiluju takovym tim gumovym krouzkem a jsem spokojen"
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rimmerr
- Začátečník

-
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rimmerr
- Začátečník

-
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

Na disku nemuzes mit dva soubory stejneho jmena (pokud jako jmeno beres i celou cestu adresarovou strukturou), mohou mit maximalne stejny obsah.
Jediny pripad, kdy muze velikost souboru byt jina, nez velikost mista, kterou zabira na disku (pokud neberu v uvahu velikost sektoru souboroveho systemu) je komprese na urovni souboroveho systemu (u XP NTFS).
Koukni se, jestli nemas u souboru nastavenou kompresi.
Jediny pripad, kdy muze velikost souboru byt jina, nez velikost mista, kterou zabira na disku (pokud neberu v uvahu velikost sektoru souboroveho systemu) je komprese na urovni souboroveho systemu (u XP NTFS).
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Rimmerr
- Začátečník

-
Jsou stejne,ale kazgy v jinem adresari. Takze cestu maji kazdy jinou... kompresi nemam.Dony píše:Na disku nemuzes mit dva soubory stejneho jmena (pokud jako jmeno beres i celou cestu adresarovou strukturou), mohou mit maximalne stejny obsah.
Myom: "predlokti se mi zvetsilo asi o 50% a slachy posiluju takovym tim gumovym krouzkem a jsem spokojen"