Acer Bluetooth

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
maku
Začátečník
Začátečník

Acer Bluetooth

Příspěvek od maku »

Chci se zeptat jestli mi v servisu pridaji interni Bluetooth primo do notasu viz podpis a na kolik by to asi vyslo.
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak možn ano ale bude to drahe jestli to pujde pokud použijes BT do USB tak to bude za par korun,500-700kč a funkce stejna a skladny je to taky dost. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

tady si můžeš vybrat (nekamenujte mě, ale pořádnej BT adapter jinej než od MSI neznam :oops: )
http://www.msi.com.tw/program/products/ ... =Bluetooth

a pak se koukni třeba na czechcomputer.cz na cenu
maku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maku »

Diky vsem asi pujdu do BT od MSI vypadaji dobre i cena je solidni. :D
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
prochroch
Nováček
Nováček

Příspěvek od prochroch »

Na instalaci interního BT do svého Acer 1522 jsem se ptal v servisu a bylo mi sděleno, že to není možné. Tak jsem našel na netu miniPCI kartu která má BT i WIFI, bohužel na Aceru se podařilo podle informací z netu rozběhat pouze WIFI, asi proto, že karta je určena primárně do NB MSI.
Tak jsem rozkuchal USB MSI Dongle a za cenu zablokování jednoho USB slotu jsem si BT do NB namontoval sám. Montáž kterou jsem provedl je docela riskantní ale je bez následků vratná. Teď už mi z NB Dongle netrčí a nikde ho nezapomínám a neztrácím. Obsazený slot je zaslepen. Pořídil jsem z montáže pár fotek, tak kdyby měl někdo zájem, zašlu.
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Ne každý uživatel se do tohoto relativně složitějšího postupu pustí, ale tvůrčím schopnostem se meze nekladou. ;-)
Také bych využil adaptéry MSI, jsou asi nejlepší. Výhodou USB adaptérů je možnost rychlého použití v jiném zařízení, není potřeba nic montovat. Navíc je tak malý, že určitě nebude problém ho nosit v brašně společně s notebookem.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

nechaval sem to davat jednomu zakaznikovy do Aceru a stalo to od servisu kolem 2800.-
....ze by to byl MELOUN
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Pro normálního nenáročného uživatele notebooku tedy asi nebude jiná volba, než levnější varianta v podobě značně levnějšího USB adaptéru. Na tom bychom se měli shodnout.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
kuceraj
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuceraj »

Mám takový pocit, že do Aspiru 3000 nejde BT namontovat. Jinak např. na model A3500 stál 1070 bez DPH + ještě něco za práci. Cena je podle listopadoveho ceníku. Nemam doma novy cenik.
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B
prochroch
Nováček
Nováček

Příspěvek od prochroch »

Jo, to rozhodně. Já jsem s tím MSI donglem žil rok, cena byla kolem 500,- funkčně výborny,ale byla to pro mě otrava pořád vyndavat a zandavat. Výhodou USB adaptérů je většinou možnost rychlého použití v jiném zařízení, ale u adappéru BT bych to netvrdil. Pokud je to zařízení neznámé (nebylo již předtím nakonfigurováno), tak nás čeká poměrně zdlouhavý proces instalace a konfigurace. Za celou dobu používání než jsem ho namontoval do NB, jsem jej nepoužil na jiném zařízení a právě z tohoto důvodu jsem ho dal dovnitř. Je to pro mě pohodlnější a nestálo mě to navíc ani káču.
Deawo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deawo »

Nechal jsem si do dávat do 4101wlmi a stálo to asi 1800,- a raději si tisku přidám, než mít dongel v tašce, kapse, nebo jen doma v habu.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“