Acer Bluetooth
Moderátor: Don
- maku
- Začátečník

-
Acer Bluetooth
Chci se zeptat jestli mi v servisu pridaji interni Bluetooth primo do notasu viz podpis a na kolik by to asi vyslo.
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
tady si můžeš vybrat (nekamenujte mě, ale pořádnej BT adapter jinej než od MSI neznam
)
http://www.msi.com.tw/program/products/ ... =Bluetooth
a pak se koukni třeba na czechcomputer.cz na cenu
http://www.msi.com.tw/program/products/ ... =Bluetooth
a pak se koukni třeba na czechcomputer.cz na cenu
- maku
- Začátečník

-
- prochroch
- Nováček

Na instalaci interního BT do svého Acer 1522 jsem se ptal v servisu a bylo mi sděleno, že to není možné. Tak jsem našel na netu miniPCI kartu která má BT i WIFI, bohužel na Aceru se podařilo podle informací z netu rozběhat pouze WIFI, asi proto, že karta je určena primárně do NB MSI.
Tak jsem rozkuchal USB MSI Dongle a za cenu zablokování jednoho USB slotu jsem si BT do NB namontoval sám. Montáž kterou jsem provedl je docela riskantní ale je bez následků vratná. Teď už mi z NB Dongle netrčí a nikde ho nezapomínám a neztrácím. Obsazený slot je zaslepen. Pořídil jsem z montáže pár fotek, tak kdyby měl někdo zájem, zašlu.
Tak jsem rozkuchal USB MSI Dongle a za cenu zablokování jednoho USB slotu jsem si BT do NB namontoval sám. Montáž kterou jsem provedl je docela riskantní ale je bez následků vratná. Teď už mi z NB Dongle netrčí a nikde ho nezapomínám a neztrácím. Obsazený slot je zaslepen. Pořídil jsem z montáže pár fotek, tak kdyby měl někdo zájem, zašlu.
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Ne každý uživatel se do tohoto relativně složitějšího postupu pustí, ale tvůrčím schopnostem se meze nekladou.
Také bych využil adaptéry MSI, jsou asi nejlepší. Výhodou USB adaptérů je možnost rychlého použití v jiném zařízení, není potřeba nic montovat. Navíc je tak malý, že určitě nebude problém ho nosit v brašně společně s notebookem.
Také bych využil adaptéry MSI, jsou asi nejlepší. Výhodou USB adaptérů je možnost rychlého použití v jiném zařízení, není potřeba nic montovat. Navíc je tak malý, že určitě nebude problém ho nosit v brašně společně s notebookem.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Pro normálního nenáročného uživatele notebooku tedy asi nebude jiná volba, než levnější varianta v podobě značně levnějšího USB adaptéru. Na tom bychom se měli shodnout.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- kuceraj
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mám takový pocit, že do Aspiru 3000 nejde BT namontovat. Jinak např. na model A3500 stál 1070 bez DPH + ještě něco za práci. Cena je podle listopadoveho ceníku. Nemam doma novy cenik.
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B
- prochroch
- Nováček

Jo, to rozhodně. Já jsem s tím MSI donglem žil rok, cena byla kolem 500,- funkčně výborny,ale byla to pro mě otrava pořád vyndavat a zandavat. Výhodou USB adaptérů je většinou možnost rychlého použití v jiném zařízení, ale u adappéru BT bych to netvrdil. Pokud je to zařízení neznámé (nebylo již předtím nakonfigurováno), tak nás čeká poměrně zdlouhavý proces instalace a konfigurace. Za celou dobu používání než jsem ho namontoval do NB, jsem jej nepoužil na jiném zařízení a právě z tohoto důvodu jsem ho dal dovnitř. Je to pro mě pohodlnější a nestálo mě to navíc ani káču.
- Deawo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: