Heslo: 66guru3d.com68!AlesShi píše:stahnul jsem to z guru3D a pri rozbalovani to me chce naky heslo
pls, poradte jak na to, nez to stahnu jinde, bude to zase hodku trvat, uz chci testovat
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1297
Moderátor: Don
Heslo: 66guru3d.com68!AlesShi píše:stahnul jsem to z guru3D a pri rozbalovani to me chce naky heslo
pls, poradte jak na to, nez to stahnu jinde, bude to zase hodku trvat, uz chci testovat
a druhá věc je, že 3DMark 06 podporuje hardwarovou akceleraci depth textures, to znamená vyšší výkon pro grafiky s podporou FETCH4 (což je jeden z důvodů vynikajících výsledků X1600XT)X1800:
5.13 Drivers Optimal Default Quality:
1425 SM2.0 score
1799 HDR/SM3.0 score
1417 CPU Score
3948 total
--------------------------------
6.1 Drivers Optimal Default Qaulity:
1747 SM2.0 Score
1791 SM3.0 Score
1404 CPU Score
4257 total
Cards an XT PE 700/800, CPU Dual X2 2.0
Já tedy vidím, že X1600XT je poražena NVDIA 6800GS, ve stejné ceně, s rok a půl starou architekturou. Kde je tedy ten "vynikající výsledek"? Navíc 2x6800GS v SLI, což je kombo za cenu 11.000 Kč, porazí ATI X1800XT-512, v ceně 16-18.000 Kč.no-X píše:a druhá věc je, že 3DMark 06 podporuje hardwarovou akceleraci depth textures, to znamená vyšší výkon pro grafiky s podporou FETCH4 (což je jeden z důvodů vynikajících výsledků X1600XT)
yeah, moc diik, mas to u meradekhulan píše:Heslo: 66guru3d.com68!AlesShi píše:stahnul jsem to z guru3D a pri rozbalovani to me chce naky heslo
No, kdyz jsem koukal na ty vysledky, tak X800GT porážena 6600GTcool.user píše:propocitej si k tomu ze se ti dva testy nespustili vubec, ale stejnak budes mit vyssi skore nez 6600gt takze bych to vubec neresil.karf píše:tady bude asi něco špatně. 1269 bodů je (uznávam, že grafiku nemam z nejlepších) docela málo. Vypadá to, že tentokrát zaspala technologicky ATI. Minulej rok jsem měl FX5900 a drtil jí kdejakej Radeon 9500
Ten kdo hraje 3DMarky rozhodně Hold nVidia kraluje v Markách ale ve hrách je to trochu o něčem jinym...wector píše:Hmm, tak jestli se najde někdo s X800GT, kdo by po této informaci zatoužil po výměně za 6600GT, nechť se mi ozvegerimo píše: No, kdyz jsem koukal na ty vysledky, tak X800GT porážena 6600GT
jj, par "sracek" mi na pozadi jede Speedfan, RivaTunerwector píše:Teď sem koukal na tu výsledkovou listinu: moje Venice je s 1025 o 11 bodíků lepší než Opteron na tý samý frekvenci ( viz. obrázek od AlesShi ). Bych to čekal spíš opačně... Tipuju 2 možnosti: buď má spuštěno kupu sr*ček na pozadí nebo je ten 3dmark totálně na prd
nabuduce by to chcelo aj citat,ked s niecim suhlasis,aby si vedel s cim...AlesShi píše:yeah, moc diik, mas to u meradekhulan píše: Heslo: 66guru3d.com68!
muzu povypinat ty dalsi dva downloady a zacit testit
X1600XT stojí cca 5000Kč s daní. Dostupné 6800GS cca 6700Kč s daní. Tedy o třetinu víc.radekhulan píše:Já tedy vidím, že X1600XT je poražena NVDIA 6800GS, ve stejné ceně, s rok a půl starou architekturou. Kde je tedy ten "vynikající výsledek"?
On už někdo 7900 viděl? Kartu? Čip? Nějaké oficiální informace nebo datum uvedení? Zatím totiž není k dispozici ani 7800GTX-512. A X1900XT/XTX budou levnější a dostupnější. Jo... taky výkonnější:radekhulan píše:PS: X1900? Hm, jenže na to bude jako odpověď 7900GTX, a ta ji opět rozdrtí Ale naděje ATI fanatiků umírá poslední, že...
tj, je to nic moc, testy jsem cekal lepsi, a ne poupraveny stary, a ta rolba, je taky dost sucha...freemem píše:tak na x850ce opravdu rolba nejni . je to skoda, protoze tahle karta si v marku 05 nevedla spatne. obecne mi 06mark prijde divnej, naprosto stejny zakladni testy akorat vic barevny, jak tu uz nekdo psal jako diskoteka...
a to ze nvidia ted porazi ati nic neznamena. pristi tejden prijde 1900xtx a ta natrhne rit nvidii takovym zpusobem ze se z toho neprobere .
ten archiv je zaheslovanej,použij winrar.Stoobi píše:Tak já tu mám takový menší problém. Stáhnul jsem ho z Guru3D a když ho spustím, tak se chce rozbalit, ale ať zadám jakékoliv umístění, tak mi to hodí hlášku, že to není podporovaný archiv. Neví někdo co s tím?
Díky