Nejde spustit obraz na TV HIS X1600PRO

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
DavidK
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nejde spustit obraz na TV HIS X1600PRO

Příspěvek od DavidK »

mám problém s GK Ati HIS Rad. X1600Pro v kombinaci se ZD MSI K8N NEO4-FI. Nemůžu spustit signál na TV, když mám zaplou TV a spouštím PC, tak mi začátek nabíhá na TV a když najede přihlašovací obrazovka XP, tak už je vše na monitoru. V CCC už nejde spusti obraz i na TV. TV se tam zobrazí, ale nejde zapnout. Už jsem zkusil veškerá nastavení v CCC a pořád nic. CCC je 5.13 a ovladače 6.1. Prosím o radu. Mohlo by to dělat BIOS GK nebo ZD?

Jo ještě, když odpojím TV tak i BIOS je na monitoru. :(
Naposledy upravil(a) DavidK dne pon 23. led 2006, 17:34, celkem upraveno 1 x.
Athlon64 3200+, MB MSI K8N Neo2 Platinum, DDR Kingmax 400MHz 2x256MB, GK Ati Radeon 9700PRO + VGAsilencer, HDD WD SATA 160G
DavidK
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DavidK »

Nikdo neví a nebo jste mi nerozuměli? Ještě bych dodal, že když odpojím monitor, tak vše běží na TV.
Athlon64 3200+, MB MSI K8N Neo2 Platinum, DDR Kingmax 400MHz 2x256MB, GK Ati Radeon 9700PRO + VGAsilencer, HDD WD SATA 160G
Ne0
Nováček
Nováček

Re: Nejde spustit obraz na TV HIS X1600PRO

Příspěvek od Ne0 »

DavidK píše:mám problém s GK Ati HIS Rad. X1600Pro v kombinaci se ZD MSI K8N NEO4-FI. Nemůžu spustit signál na TV, když mám zaplou TV a spouštím PC, tak mi začátek nabíhá na TV a když najede přihlašovací obrazovka XP, tak už je vše na monitoru. V CCC už nejde spusti obraz i na TV. TV se tam zobrazí, ale nejde zapnout. Už jsem zkusil veškerá nastavení v CCC a pořád nic. CCC je 5.13 a ovladače 6.1. Prosím o radu. Mohlo by to dělat BIOS GK nebo ZD?

Jo ještě, když odpojím TV tak i BIOS je na monitoru. :(
Chci si koupit tu samou kartu, na kolik ti beha?
DavidK
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde spustit obraz na TV HIS X1600PRO

Příspěvek od DavidK »

Ne0 píše:
Chci si koupit tu samou kartu, na kolik ti beha?
Nezkoušel jsem. Není pro mě.
pr123
Nováček
Nováček

Příspěvek od pr123 »

DavidK píše:Nikdo neví a nebo jste mi nerozuměli? Ještě bych dodal, že když odpojím monitor, tak vše běží na TV.
skuj jiné ovladače ž sem se stím setkal a po přeinstalování ovladaču to šlo .
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“