Jo ještě, když odpojím TV tak i BIOS je na monitoru.
Nejde spustit obraz na TV HIS X1600PRO
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- DavidK
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Nejde spustit obraz na TV HIS X1600PRO
mám problém s GK Ati HIS Rad. X1600Pro v kombinaci se ZD MSI K8N NEO4-FI. Nemůžu spustit signál na TV, když mám zaplou TV a spouštím PC, tak mi začátek nabíhá na TV a když najede přihlašovací obrazovka XP, tak už je vše na monitoru. V CCC už nejde spusti obraz i na TV. TV se tam zobrazí, ale nejde zapnout. Už jsem zkusil veškerá nastavení v CCC a pořád nic. CCC je 5.13 a ovladače 6.1. Prosím o radu. Mohlo by to dělat BIOS GK nebo ZD?
Naposledy upravil(a) DavidK dne pon 23. led 2006, 17:34, celkem upraveno 1 x.
Athlon64 3200+, MB MSI K8N Neo2 Platinum, DDR Kingmax 400MHz 2x256MB, GK Ati Radeon 9700PRO + VGAsilencer, HDD WD SATA 160G
- DavidK
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Ne0
- Nováček

Re: Nejde spustit obraz na TV HIS X1600PRO
Chci si koupit tu samou kartu, na kolik ti beha?DavidK píše:mám problém s GK Ati HIS Rad. X1600Pro v kombinaci se ZD MSI K8N NEO4-FI. Nemůžu spustit signál na TV, když mám zaplou TV a spouštím PC, tak mi začátek nabíhá na TV a když najede přihlašovací obrazovka XP, tak už je vše na monitoru. V CCC už nejde spusti obraz i na TV. TV se tam zobrazí, ale nejde zapnout. Už jsem zkusil veškerá nastavení v CCC a pořád nic. CCC je 5.13 a ovladače 6.1. Prosím o radu. Mohlo by to dělat BIOS GK nebo ZD?
- DavidK
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde spustit obraz na TV HIS X1600PRO
Nezkoušel jsem. Není pro mě.Ne0 píše:
Chci si koupit tu samou kartu, na kolik ti beha?
Athlon64 3200+, MB MSI K8N Neo2 Platinum, DDR Kingmax 400MHz 2x256MB, GK Ati Radeon 9700PRO + VGAsilencer, HDD WD SATA 160G