Project: EFI
Moderátor: L4mka
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja bych na ten predek dal 2x120mm fany a nechal bych to tak...bude to jednoduchy a pekny...zas dkyz tam naplacas nejaky blbosti tak to bude osklivy,ale je to na tobe..ty na to budes doma koukat 
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
- Loxcom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak o wíkendu jsem trochu popojel a to jak na počítači tak v reálu, okno už mám, uchycení taky, plexi už jsem koupil, ale fotky zatim nemám
nechce se mi v tomhle mrazu do sklepa, slibuju že je dodám, ale vymodeloval jsem předek, takže jestli se chcete podívat tak sem hodim až píjdu z práce obrázky. 
Nemusíš mít nepřátele stačí že máš kamarády.
- Loxcom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lord Morpheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Loxcom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No ono jde o to že:lord Morpheus píše:mozna ze kdybys dal za ty vetraky radiatora udelal na tom vodnika tak by nasli vyuzity ale myslim si ze 2 staci... zamysli se nad tim
1) do vodníka se mi nechtěj dávat prachy
2)na procáku bych chtěl mít pasiv je to XP 2600+ postavenej na Bartnu takže tolik nehřeje, tak jsem si myslel že když tam dám tady ty tři helikoptéry a šoupnu je na nízký otáčky tak by to mohlo bejt fajn a bez hluku ze zadu odkryju ty záslepky aby se mi ten tower nenafouk
3)prosím řekněte mi přesně v čem vidíte problém s těma třema
4)když dam jeden pryč tak zase budu muset přestavět celej předek
- lord Morpheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lami
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Prágl, tam se fakt nedostanu. Kdyby Brno, to bych nějak zařídil, ale Prágl???Loxcom píše:Jinak jsem se s konečnou platností rozhodl, pokad máte někdo zájem přenechám za drobný úplatek vnitřnosti (když jsem ho se slzami v očích odstavil tak fungoval), ale nikam to posílat nebudu bydlim v Praze ...
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- Radeon9550
- Začátečník

To loxcom:ty si jeste neprisel z prace???ze tu nejsou ty fotky
ne delam si srandu
ja bych si dal 2vetraky,kvuli toho ze ten 3 uz zas takovou teplotni zmenu neudela,ale zase pro efekt proc ne??ja bych misto toho tretiho vetraku dal display nebo neco
:)nejak se mi zda na tom obrazku ze tam 3vetrak nejak prebyva

PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- Lubitel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Loxcom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2lubitel: jsem moc rád že alespoň jeden tu má stejnej vkus jako já
Jinak mě zajmalo jak by to vypadalo se dvěma, hrál jsem si s tim asi 2 hodiny zkoušel jsem je posouvat nebo tam vymyslet něco jinýho, ale ať jsem dělal cokoli tak se mi to nelíbilo takže jsem se rozhodl že je tam prsknu. Pokud jde o display tak ten by měl bejt na držáku za oknem chtěl bych barevnej 10palcovej, ale to ještě musim domyslet protože jsou drahý.
Jinak mě zajmalo jak by to vypadalo se dvěma, hrál jsem si s tim asi 2 hodiny zkoušel jsem je posouvat nebo tam vymyslet něco jinýho, ale ať jsem dělal cokoli tak se mi to nelíbilo takže jsem se rozhodl že je tam prsknu. Pokud jde o display tak ten by měl bejt na držáku za oknem chtěl bych barevnej 10palcovej, ale to ještě musim domyslet protože jsou drahý.
- Lubitel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no a keby si tam slahol nieco taketo, tak to by bol pre mna ideal. samozrejme v inych farbach.
http://www.tntrade.sk/shop/product_info ... DZAZ=39059
to su sice iba 80, ale nechelo sa mi dlchsie hladat.
http://www.tntrade.sk/shop/product_info ... DZAZ=39059
to su sice iba 80, ale nechelo sa mi dlchsie hladat.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
- lord Morpheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bedna
- Začátečník

- Lubitel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj som jednoznacne zastanca 3 fanov v tomto pripade. vyzera to moc cool a je to uplna novinka. tie fany sa daju dat uplne na minimum tak, ze budu tahat zhruba ako jedna 120 na plne otacky. z hladiska funkcneho problem nevidim a z hladiska estetickeho sa mi to zda vyborne. keby isiel jeden s tych fanov prec a prisiel by tam maly LCD 20*40, vyzeralo by to LCD ako by tam zabludilo. pri inych skrinkach by mi to bolo jedno, ale tato ma face ako stvoreny na takuto upravu.
kym to slape, tak je dobre
- eXp10it
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
klidne 10 ventilatou!
nevim co mate proti trem FANum...kdo rikal ze musi funet na maximu, kdo rikal ze musi jet vsechny soucasne, kdo rikal ze musi jet vubec??? v ISAACovi mam dva FANy a uz i ty mam zapnute samostatne a regulovane speedFANEM, tak ze se zrychluji/zpomaluji/vypinaji podle toho jak se ktera komponenta prehriva...staci to trochu promyslet a bude to vypadat nejen efektne, ale bude to i hodne efektivni-ucinne-tiche chlazeni 
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
- Loxcom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ještě tam, ale nejsou takže všechny názory se mi hoděj, mě se tam líbí, ale znáte to pokad tady bude většina proti a řeknou pádný argumenty proč ne tak to samozřejmě přehodnotim. Vim že je to můj boj ale znáte to víc hlav víc, až se ucho utrhne
S regulací samozřejmě počítám tři naplno vřeštící fany bych asi nevydržel, regulátor chtěl bych nějaký takový. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28136
a větráky by se mi líbili asi tyhle
http://www.casemodding.cz/index.php?pg= ... =270&kat=3
Co vy na to?
a větráky by se mi líbili asi tyhle
http://www.casemodding.cz/index.php?pg= ... =270&kat=3
Co vy na to?
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně s těma třema fanama souhlasím. Nevidím důvod, proč je tam nedat. Sice když se na to člověk podívá, tak musím uznat, že i ty dva by šly pěkně rozložit, ale ta case je vysoká, takže se ty tři kousky ztratěj. Jen tam bude trochu přetlak...
Co se týká toho Hardcana, tak nevypadá špatně, ale chce ho to tam zakombinovat. Ale možná by to chtělo něco hranatějšího, do stylu...
Větráky pěkný. To schvaluju, jsou dobrý...
Co se týká toho Hardcana, tak nevypadá špatně, ale chce ho to tam zakombinovat. Ale možná by to chtělo něco hranatějšího, do stylu...
Větráky pěkný. To schvaluju, jsou dobrý...