divna geforce 6600
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Lukmas
- Nováček

-
divna geforce 6600
cau mam problem je to inno 3D geforce 6600 256mb pameti je provozovana defaultne na 300/500,,,,, sestava amd sempron 3000+ A, asus a7v600x, 2* 512mb kingmax cl.2.5, disk nakej 80 gb,,, zdroj noname shit 300w... Problem : rivatuner mi ukazuje teploty jadra i kdyz jsem nic neaktivoval tak by nemelo bejt aktivovany tepl. cidlo treba everest neukazuje zadnou teplotu,,, a v tom rivatuneru mi ukazuje v klidu teploty 60C a pri zatezi az 90C to je podle me dost i na GT verzi muze mi nekdo poradit jestli to ukazuje blbe teploty nebo je to shit chladic a pece se cgudak? 
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lukmas
- Nováček

-
- Harry®
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já se bojím, že s tou garfikou bude něco v nepořádku, protože já mám to samý na 415Mhz a v klidu 58 v záteži 68°C a na chladiči ruku udržim vpoho. Navíc sem čet, že Inno má na GF6600nonGT jeden z nejlapších standardně montovanejch chladičů, chladí dobře a ani tak moc neřve. Jinak podle toho co píšeš jsou ty teploty reálný, ják spíš zkusil reklamaci, protože tohle je hoooooodně divný.
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
souhlasim, aby karta mela bez zateze 60 stupnui neni normalni. INOO 3d jsou shitky takze reklamace je jasna, myslim ze nebude problem s jejim uznanim.Harry® píše:Já se bojím, že s tou garfikou bude něco v nepořádku, protože já mám to samý na 415Mhz a v klidu 58 v záteži 68°C a na chladiči ruku udržim vpoho. Navíc sem čet, že Inno má na GF6600nonGT jeden z nejlapších standardně montovanejch chladičů, chladí dobře a ani tak moc neřve. Jinak podle toho co píšeš jsou ty teploty reálný, ják spíš zkusil reklamaci, protože tohle je hoooooodně divný.
- Thellwin
- Administrátor

To je zase název ...
Bůhví co ti ta karta měří, protože by neměla bez naflashování BIOSu s odemčeným teplotním čidlem měřit nic. Jak už bylo řečeno, zkus na kartu sáhnout, jestli je opravdu tak horká, nebo jí změř nějakým externím čidlem. Můžeš zkusit naflashovat ten upravenej BIOS s unlock čidlem ...
Jinak svůj dotaz jsi mohl klidně položit i do TOHOTO THREADU takže pokračuj prosím tam.
Zde LOCK
Bůhví co ti ta karta měří, protože by neměla bez naflashování BIOSu s odemčeným teplotním čidlem měřit nic. Jak už bylo řečeno, zkus na kartu sáhnout, jestli je opravdu tak horká, nebo jí změř nějakým externím čidlem. Můžeš zkusit naflashovat ten upravenej BIOS s unlock čidlem ...
Jinak svůj dotaz jsi mohl klidně položit i do TOHOTO THREADU takže pokračuj prosím tam.
Zde LOCK
Goldnoob team proud member!