divna geforce 6600

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Zamčeno
Lukmas
Nováček
Nováček

divna geforce 6600

Příspěvek od Lukmas »

cau mam problem je to inno 3D geforce 6600 256mb pameti je provozovana defaultne na 300/500,,,,, sestava amd sempron 3000+ A, asus a7v600x, 2* 512mb kingmax cl.2.5, disk nakej 80 gb,,, zdroj noname shit 300w... Problem : rivatuner mi ukazuje teploty jadra i kdyz jsem nic neaktivoval tak by nemelo bejt aktivovany tepl. cidlo treba everest neukazuje zadnou teplotu,,, a v tom rivatuneru mi ukazuje v klidu teploty 60C a pri zatezi az 90C to je podle me dost i na GT verzi muze mi nekdo poradit jestli to ukazuje blbe teploty nebo je to shit chladic a pece se cgudak? :evil:
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

co takhle zkusit overenej test prstem? :-D Zkus jestli je karta opravdu tak horka jak to pise. Mrkni taky do BIOSu mozna to jen rivatuner spatne detekuj. 90 je dost.

Jinak bych se nedivil ze by to byla chyba HW teplotniho cidla. INNO3D zrovna kvalitka neni :wink: Prave naopak :razz:
Lukmas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lukmas »

kdyz sahnu na chladic v marku 06 tak tam skoro neudrzim prst , jinak tu kartu my obednaval chlapek chtel jsem asusku a on proboha vzal inno 3d este k tomu s 256mb pametma :evil: myslite ze by pomohl ten chladic primecooler alu co stoji asi 350?
Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry® »

Já se bojím, že s tou garfikou bude něco v nepořádku, protože já mám to samý na 415Mhz a v klidu 58 v záteži 68°C a na chladiči ruku udržim vpoho. Navíc sem čet, že Inno má na GF6600nonGT jeden z nejlapších standardně montovanejch chladičů, chladí dobře a ani tak moc neřve. Jinak podle toho co píšeš jsou ty teploty reálný, ják spíš zkusil reklamaci, protože tohle je hoooooodně divný.
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Harry® píše:Já se bojím, že s tou garfikou bude něco v nepořádku, protože já mám to samý na 415Mhz a v klidu 58 v záteži 68°C a na chladiči ruku udržim vpoho. Navíc sem čet, že Inno má na GF6600nonGT jeden z nejlapších standardně montovanejch chladičů, chladí dobře a ani tak moc neřve. Jinak podle toho co píšeš jsou ty teploty reálný, ják spíš zkusil reklamaci, protože tohle je hoooooodně divný.
souhlasim, aby karta mela bez zateze 60 stupnui neni normalni. INOO 3d jsou shitky takze reklamace je jasna, myslim ze nebude problem s jejim uznanim.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To je zase název ... :cry:

Bůhví co ti ta karta měří, protože by neměla bez naflashování BIOSu s odemčeným teplotním čidlem měřit nic. Jak už bylo řečeno, zkus na kartu sáhnout, jestli je opravdu tak horká, nebo jí změř nějakým externím čidlem. Můžeš zkusit naflashovat ten upravenej BIOS s unlock čidlem ...

Jinak svůj dotaz jsi mohl klidně položit i do TOHOTO THREADU takže pokračuj prosím tam.

Zde LOCK
Goldnoob team proud member!
Zamčeno

Zpět na „NVIDIA grafické karty“