notebook a mrazy
Moderátor: Don
- canadian
- Nováček

-
notebook a mrazy
čau chci se zeptat jak snašej vaše notebooky tyhle mrazy (-10°C) a změnu teploty mezi budovou a venkem.
Vyskytnul se někomu v souvislosti s mrazy nějakej problém na notebooku třeba baterka,displej a tak?
Ja přenáším nt denně, cesta do práce mi trvá asi 1,5 hodiny a notebook zatím v pohodě. Mám Premio 4050N
V manuálu sem bohužel nenašel jaký teploty snese hardware...nevíte někdo aspoň orientační?
//EDIT:
tak jsem ty teploty našel
Pro Premio 4050N jsou operační teploty od 5°C do 35°C
a ve vypnutým stavu -20°C do 60°C
Vyskytnul se někomu v souvislosti s mrazy nějakej problém na notebooku třeba baterka,displej a tak?
Ja přenáším nt denně, cesta do práce mi trvá asi 1,5 hodiny a notebook zatím v pohodě. Mám Premio 4050N
V manuálu sem bohužel nenašel jaký teploty snese hardware...nevíte někdo aspoň orientační?
//EDIT:
tak jsem ty teploty našel
Pro Premio 4050N jsou operační teploty od 5°C do 35°C
i am Canadian
- Chroust
- Začátečník

Imho pokud je ten nb vypnutej, tak by to tak hrozny byt nemelo. Staci ho jen nechat pekne zahrat a pak muzes radit. Ja ho nosim taky docela casto, ale mam na nej supr batoh a ten, jak jsem zjistil, drzi perfektne teplo. Cesta mi trva cca 30min a kdyz ho vyndam je stejne teplej/studenej, jako kdyz sem ho balil, takze muzu hned startovat. Ale stejne ho nechavam chvili rozdejchat.
Co se tyce tech teplot tak nemam tuseni kolik by to melo vydrzet
Co se tyce tech teplot tak nemam tuseni kolik by to melo vydrzet
Sony VAIO VPCS11X9E
- canadian
- Nováček

-
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pokud to co pises aplikujes vicekrat dene, tj mraz teplo mraz teplo, tak to dost tezce odnasi baterka... na to si dej fakt bacha a ten ntb z mrazu nech tak 1H stat, jinak kdyz to budes zapinat hned tak pocitej s vydrzi baterky tak pul roku a papa...
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- comm
- Nováček

Re: notebook a mrazy
Tech 35°C v zapnutem stavu se mi zda celkem slabota, v lete ho vytahnes na zahradu na slunko a mas hned vic...canadian píše: Pro Premio 4050N jsou operační teploty od 5°C do 35°C
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: notebook a mrazy
To jsou doporuceny hodnoty, doporuceny a maximalni je neco jinyho , pro AMD bartony mas taky doporucenou hodnotu od AMD na x-60° ovsem maximum je jindecomm píše:Tech 35°C v zapnutem stavu se mi zda celkem slabota, v lete ho vytahnes na zahradu na slunko a mas hned vic...
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takova zajimavost..kamarad pouziva ibook G4 bezne ve finsku venku v mrazech a uz ho ma rok a pul a pohoda..baterka ze 6 na 5,ale to je klasika.
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj jasnyButcherson píše:Takova zajimavost..kamarad pouziva ibook G4 bezne ve finsku venku v mrazech a uz ho ma rok a pul a pohoda..baterka ze 6 na 5,ale to je klasika.
- canadian
- Nováček

-
no jedná se o cestu do práce a z práce domůsh píše:pokud to co pises aplikujes vicekrat dene, tj mraz teplo mraz teplo, tak to dost tezce odnasi baterka... na to si dej fakt bacha a ten ntb z mrazu nech tak 1H stat, jinak kdyz to budes zapinat hned tak pocitej s vydrzi baterky tak pul roku a papa...
jinak s bookem necestuju
v práci ho tak dlouho nechat aklimatizovat nemůžu...musím pracovat
ale tak 20 minut mu dám
doma ho nechávám dýl většinou víc než hodku
i am Canadian
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no hlavni je jakou mate brasnu, pokud mate kuzi ci neco takoveho tak je to spatny, ntb promrza a kondenazace vody v brasne je celkem znat (samo v malem mnozstvi), ale sami to poznate, ideali jsou takovy ty vystlany brasny a navic to spojit s nejakym kusem textilu , kterym by se ntb obalil (takovej ten savej material)