DFI nForce4 Ultra-bios v tahu-help s flashnutim
Moderátor: Eddward
- R!Cci°21
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
DFI nForce4 Ultra-bios v tahu-help s flashnutim
povedlo se mi updatovat bios z mojí bývalý intelácký desky,šlo by flashnout bios i přes jinou desku než tu mojí? pls help
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- R!Cci°21
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
EDIT: takze to by neslo kdybych sehnal jinou desku ale se stejnym socketu pro BIOS?? podle mne by to ale teoreticky jit...[/EDIT]
to se povede jen expertum:).... sem mel na cdecka photoshop a nejaky dva soubory... taxem jeden spustil a ejhle!!! on to byl update na moji starou intelackou MB.... pri 99% nacitani instalshiel wizardu se mi to seklo a musel jsem ten setup vypnout pres tskmanagera.... a jelikoz mi v tu dobu nesel net taxem to risknul a resetoval to..... prekvapive sem prohral a moje MB se dostala do komatu..... 
- kvoco
- Začátečník

Rozumie niekto co vlaste pise
on flashoval bios z intelu na nforce4 na amd ... 
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mas dve moznosti bud vydelat rom na ktere je ulozen BIOS a nechat si ho prehrat nebo ho vydelat a hotswap ho dat do jine uplne identicke desky vcetne revize. A prehrat tamR!Cci°21 píše:EDIT: takze to by neslo kdybych sehnal jinou desku ale se stejnym socketu pro BIOS?? podle mne by to ale teoreticky jit...[/EDIT]
to se povede jen expertum:).... sem mel na cdecka photoshop a nejaky dva soubory... taxem jeden spustil a ejhle!!! on to byl update na moji starou intelackou MB.... pri 99% nacitani instalshiel wizardu se mi to seklo a musel jsem ten setup vypnout pres tskmanagera.... a jelikoz mi v tu dobu nesel net taxem to risknul a resetoval to..... prekvapive sem prohral a moje MB se dostala do komatu.....
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- R!Cci°21
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: