DFI nForce4 Ultra-bios v tahu-help s flashnutim

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
R!Cci°21
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

DFI nForce4 Ultra-bios v tahu-help s flashnutim

Příspěvek od R!Cci°21 »

povedlo se mi updatovat bios z mojí bývalý intelácký desky,šlo by flashnout bios i přes jinou desku než tu mojí? pls help
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to urcite neslo...lol jak se ti to proboha podarilo :shock:
R!Cci°21
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R!Cci°21 »

EDIT: takze to by neslo kdybych sehnal jinou desku ale se stejnym socketu pro BIOS?? podle mne by to ale teoreticky jit...[/EDIT]
:-D to se povede jen expertum:).... sem mel na cdecka photoshop a nejaky dva soubory... taxem jeden spustil a ejhle!!! on to byl update na moji starou intelackou MB.... pri 99% nacitani instalshiel wizardu se mi to seklo a musel jsem ten setup vypnout pres tskmanagera.... a jelikoz mi v tu dobu nesel net taxem to risknul a resetoval to..... prekvapive sem prohral a moje MB se dostala do komatu..... :roll:
kvoco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kvoco »

Rozumie niekto co vlaste pise :?: on flashoval bios z intelu na nforce4 na amd ... :?
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

R!Cci°21 píše:EDIT: takze to by neslo kdybych sehnal jinou desku ale se stejnym socketu pro BIOS?? podle mne by to ale teoreticky jit...[/EDIT]
:-D to se povede jen expertum:).... sem mel na cdecka photoshop a nejaky dva soubory... taxem jeden spustil a ejhle!!! on to byl update na moji starou intelackou MB.... pri 99% nacitani instalshiel wizardu se mi to seklo a musel jsem ten setup vypnout pres tskmanagera.... a jelikoz mi v tu dobu nesel net taxem to risknul a resetoval to..... prekvapive sem prohral a moje MB se dostala do komatu..... :roll:
Mas dve moznosti bud vydelat rom na ktere je ulozen BIOS a nechat si ho prehrat nebo ho vydelat a hotswap ho dat do jine uplne identicke desky vcetne revize. A prehrat tam
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

u techhle dficek nezalezi na revizi
R!Cci°21
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R!Cci°21 »

Tak uz je to v "pohode".... on ten svinak najednou zacal jit....proste zahada... a hned jak zacal jit tak mi to psalo ruzny picoviny jako ze bootovani disku selhalo nebo chyba pri cteni z disku.... proste srani maximalni...
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“