Offline prohlizeni diskuzniho fora- Jak stahnout?
- vAg
- Nováček

Offline prohlizeni diskuzniho fora- Jak stahnout?
Zdar, lidi potreboval bych poradit jakym zpusobem stahnout pro offline prohlizeni diskuzni forum...mam WinHTTrack...ale nejak me to nefunguje...
Athlon2200,MSI K7N2-ILSR,MSI FX 5200 128MB,monitor AOC 19,DIMM 256MB/333MHz,HDD-Maxtor 80GB/7200 A,HDD-Seageate 40GB/7200,CDRW-TEAC58W a DVD-ROM-Sony,Genius optical mouse,zdroj 300W, WinXP
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Offline prohlizeni diskuzniho fora- Jak stahnout?
Více info! Co ti na tom nejde? Nastavoval jsi neco? Jak?vAg píše:Zdar, lidi potreboval bych poradit jakym zpusobem stahnout pro offline prohlizeni diskuzni forum...mam WinHTTrack...ale nejak me to nefunguje...
- vAg
- Nováček

Nastavoval jsem max. hloubku na 100, a max.hloubku externiho odkazu...dale jsem zadaval login a password...to je vsechno...stahne se me jen uvodni stranka a pokud chci rozbalit tema...chce to po me heslo(v rezimu offline)
Athlon2200,MSI K7N2-ILSR,MSI FX 5200 128MB,monitor AOC 19,DIMM 256MB/333MHz,HDD-Maxtor 80GB/7200 A,HDD-Seageate 40GB/7200,CDRW-TEAC58W a DVD-ROM-Sony,Genius optical mouse,zdroj 300W, WinXP
- zombux
- Odborník PCT

- NoTHX
- Středně pokročilý

-
adresa: forum.pctuning.cz
login: tvuj login
heslo: tvoje heslo
Z defaultního nastavení je třeba nastavit toto
Odkazy:
- pokus o získání všech odkazů: ano
- stáhnout soubory patřící k odkazu: ano
Struktura:
- typ struktury: struktura stránky (výchozí)
Pavouk:
- příjem cookies: ano
- kontrola typu dokumentu: nikdy
Pro odborníky
- ve všech polí dej ty volby obsahující "(výchozí)"
Pozn.: v poslední verzi HTTracku je totiž zřejmě drobná chyba, nejsou nastavené výchozí hodnoty, takže je tam musíš nastavit ty, prostě žádný rozbalovací seznam nenechávej prázdný
jo a max hloubky nezadávej (mimo fórum to takle nebude nic tahat, kromě vložených obrázků apod)
s timhle nastavením mi to jde, takže by ti to mělo jít taktéž
PS: fórum se rychle mění a jsou toho opravdu kvanta, takže uvaž jestli to má vůbec cenu
login: tvuj login
heslo: tvoje heslo
Z defaultního nastavení je třeba nastavit toto
Odkazy:
- pokus o získání všech odkazů: ano
- stáhnout soubory patřící k odkazu: ano
Struktura:
- typ struktury: struktura stránky (výchozí)
Pavouk:
- příjem cookies: ano
- kontrola typu dokumentu: nikdy
Pro odborníky
- ve všech polí dej ty volby obsahující "(výchozí)"
Pozn.: v poslední verzi HTTracku je totiž zřejmě drobná chyba, nejsou nastavené výchozí hodnoty, takže je tam musíš nastavit ty, prostě žádný rozbalovací seznam nenechávej prázdný
jo a max hloubky nezadávej (mimo fórum to takle nebude nic tahat, kromě vložených obrázků apod)
s timhle nastavením mi to jde, takže by ti to mělo jít taktéž
PS: fórum se rychle mění a jsou toho opravdu kvanta, takže uvaž jestli to má vůbec cenu
- vAg
- Nováček

Ted jsem to vyzkousel presne dle tveho navodu...stahlo to cca.800..kB..neco je spatne musim si s tim pohrat...uvidime