Offline prohlizeni diskuzniho fora- Jak stahnout?

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
vAg
Nováček
Nováček

Offline prohlizeni diskuzniho fora- Jak stahnout?

Příspěvek od vAg »

Zdar, lidi potreboval bych poradit jakym zpusobem stahnout pro offline prohlizeni diskuzni forum...mam WinHTTrack...ale nejak me to nefunguje...
Athlon2200,MSI K7N2-ILSR,MSI FX 5200 128MB,monitor AOC 19,DIMM 256MB/333MHz,HDD-Maxtor 80GB/7200 A,HDD-Seageate 40GB/7200,CDRW-TEAC58W a DVD-ROM-Sony,Genius optical mouse,zdroj 300W, WinXP
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Offline prohlizeni diskuzniho fora- Jak stahnout?

Příspěvek od Dzin »

vAg píše:Zdar, lidi potreboval bych poradit jakym zpusobem stahnout pro offline prohlizeni diskuzni forum...mam WinHTTrack...ale nejak me to nefunguje...
Více info! Co ti na tom nejde? Nastavoval jsi neco? Jak?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
vAg
Nováček
Nováček

Příspěvek od vAg »

Nastavoval jsem max. hloubku na 100, a max.hloubku externiho odkazu...dale jsem zadaval login a password...to je vsechno...stahne se me jen uvodni stranka a pokud chci rozbalit tema...chce to po me heslo(v rezimu offline)
Athlon2200,MSI K7N2-ILSR,MSI FX 5200 128MB,monitor AOC 19,DIMM 256MB/333MHz,HDD-Maxtor 80GB/7200 A,HDD-Seageate 40GB/7200,CDRW-TEAC58W a DVD-ROM-Sony,Genius optical mouse,zdroj 300W, WinXP
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

zkoušel jsem stáhnout fórum pomocí Offline Exploreru. no, šlo to, ale jsou to šílený kvanta dat tak pozor na to :wink:
ignorelist: kremrole a dezoláti
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

adresa: forum.pctuning.cz
login: tvuj login
heslo: tvoje heslo

Z defaultního nastavení je třeba nastavit toto

Odkazy:
- pokus o získání všech odkazů: ano
- stáhnout soubory patřící k odkazu: ano

Struktura:
- typ struktury: struktura stránky (výchozí)

Pavouk:
- příjem cookies: ano
- kontrola typu dokumentu: nikdy

Pro odborníky
- ve všech polí dej ty volby obsahující "(výchozí)"

Pozn.: v poslední verzi HTTracku je totiž zřejmě drobná chyba, nejsou nastavené výchozí hodnoty, takže je tam musíš nastavit ty, prostě žádný rozbalovací seznam nenechávej prázdný

jo a max hloubky nezadávej (mimo fórum to takle nebude nic tahat, kromě vložených obrázků apod)

s timhle nastavením mi to jde, takže by ti to mělo jít taktéž :)

PS: fórum se rychle mění a jsou toho opravdu kvanta, takže uvaž jestli to má vůbec cenu
vAg
Nováček
Nováček

Příspěvek od vAg »

Ted jsem to vyzkousel presne dle tveho navodu...stahlo to cca.800..kB..neco je spatne musim si s tim pohrat...uvidime
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“