Sa ti ospravedlnujem ze som povedal ze mas nespolahlivy shop ale uz neverym barz comu uz som bol raz okradnuty o 50 000 SK a to zabolelo a policia ma poslala do ri*i.Tak este raz sa ti verejne ospravedlnujem.A prosim ta nevies kolko kusov ma dojst lebo v alzasofte mi povedali ze je dost velky zaujem a nevedia ci to pokriju ale uistovali ma ze by to maly pokrit.Radim Štěpanec píše:Tak díky.RDK píše: Toto vypada byt nespolahliva firma radsej by som to zobral s väcsej spolocnosti napriklad ALZASOFT s tymi mam dobre skusenosti.....A z kadial ich len bere ked nikde v CZ ani v SR nie su zohnat??Samo, na ALZA nemám, tam je jiný kapitál. Další kusy XTX mají snad dorazit cca za 2 týdny tuším, tak už je snad ALZA bude mít. Mimochodem. V ČR bylo cca 11ks, 8 jsem jich měl já
Radeon X1900 XT/XTX (R580: články, testy, informace)
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- RDK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Radim Štěpanec
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Neoficiálně má zase dorazit cca 10-20ks. Uvidí se. Zájem byl opravdu velký, takže asi opravdu mají dlouhé fronty. Já měl prostě štěstíRDK píše:Sa ti ospravedlnujem ze som povedal ze mas nespolahlivy shop ale uz neverym barz comu uz som bol raz okradnuty o 50 000 SK a to zabolelo a policia ma poslala do ri*i.Tak este raz sa ti verejne ospravedlnujem.A prosim ta nevies kolko kusov ma dojst lebo v alzasofte mi povedali ze je dost velky zaujem a nevedia ci to pokriju ale uistovali ma ze by to maly pokrit.Radim Štěpanec píše: Tak díky.Samo, na ALZA nemám, tam je jiný kapitál. Další kusy XTX mají snad dorazit cca za 2 týdny tuším, tak už je snad ALZA bude mít. Mimochodem. V ČR bylo cca 11ks, 8 jsem jich měl já
X2 4800+, 2GB RAM, MSI 6150
- zdenek57
- Nováček

X1900XTX
K firmě RSC COMP :
Pánové, od Radima jsem koupil již 3 grafiky za výborné ceny.
X1800XT jsem měl předobjednané vNěmecku,ale on je měl dřív
Minulý pátek mi od něj přišla X1900XTX- v ČR bylo v té době 6/!/ks
4 měl on , 1 byla zapůjčena v PCT na testování .
Další komentář snad není třeba.
Kdo umí, ten umí
Pánové, od Radima jsem koupil již 3 grafiky za výborné ceny.
X1800XT jsem měl předobjednané vNěmecku,ale on je měl dřív
Minulý pátek mi od něj přišla X1900XTX- v ČR bylo v té době 6/!/ks
4 měl on , 1 byla zapůjčena v PCT na testování .
Další komentář snad není třeba.
Kdo umí, ten umí
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
x1900xtx se da krasne sehnat celou dobu
to jsem jiz rikal meldovi po ICQ , staci akorat rict
v CR je spoustu dovozcu a najdete si od kazde znacky , MSI , HiS , Sapphire.. , nesmite akorat cucet furt na CC atd a cekat az to prijde ale obratit se na lidi, kteri si ji sezenou i jinde jako je napriklad radim , alzac a podobny shopy maji totiz smlouvy s VO a berou vyhradne jen v par vyvolenych a do tech dalsich nelezou , zatimco normalni zivnostnik si tu GK muze koupit kde chce...
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: XT na XTX
1.1ns ma do 25.1 novejsi maji 1.2 + nzisi napeti , takze preflashovani nejdeVasquez píše:Uz jste nekdo zkousel preflashovat XT na XTX jde to bez problemu? co nasledne testy? Jaka karta se jevi jako nevhodnejsi na prefleshovani ta od Saphiru? vzhledem k tomu ze ma pry pameti 1.1 ...
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
- Vasquez
- Nováček

-
re SH
[quote="sh"]x1900xtx se da krasne sehnat celou dobu
to jsem jiz rikal meldovi po ICQ , staci akorat rict
v CR je spoustu dovozcu a najdete si od kazde znacky , MSI , HiS , Sapphire.. , nesmite akorat cucet furt na CC atd a cekat az to prijde ale obratit se na lidi, kteri si ji sezenou i jinde jako je napriklad radim , alzac a podobny shopy maji totiz smlouvy s VO a berou vyhradne jen v par vyvolenych a do tech dalsich nelezou , zatimco normalni zivnostnik si tu GK muze koupit kde chce...[/quote]
nechces uvest par kontaktu? to ze ji ma (mel) Radim Stepanec vim... ale jinde jsem ji v rozumne cene nenasel
nechces uvest par kontaktu? to ze ji ma (mel) Radim Stepanec vim... ale jinde jsem ji v rozumne cene nenasel
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
kontakty primo kde nebudu uvadet, jsou to VO a je to dost vec prodejce, staci si obvolat nasledujici EDcz, 100mega, Ridea, Actebis, Levi, Extrapoint, ted mas napriklad skladem XTX u LEVI a extrapointu.. levny XTX prijdou v nejblizsi dobe 
aktualne zitra prijdou do ATC
aktualne zitra prijdou do ATC
Naposledy upravil(a) sh dne úte 31. led 2006, 11:12, celkem upraveno 1 x.
- Vasquez
- Nováček

-
re SH
To jsme si nerozumneli, ja nechtel zadna cisla ci neco spis tip na nejaky maly kseftik jako je treba to rsc kde jsou schopni takovou kartu sehnat a dodat... clovek se nemuze spolehat jen na velke "hrace" CC a Alza 
BTW i pres to ze na te karte jsou 1.2 pameti si mylim ze teoreticky by mela jit preflashovat ty pameti to prece utahnou nebo ne? vzdyt ty 1.1 jsou nadsazeny je tam rezerva ...a 1.2 by meli byt jeste v norme nebo se pletu?? diky
BTW i pres to ze na te karte jsou 1.2 pameti si mylim ze teoreticky by mela jit preflashovat ty pameti to prece utahnou nebo ne? vzdyt ty 1.1 jsou nadsazeny je tam rezerva ...a 1.2 by meli byt jeste v norme nebo se pletu?? diky
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
prave u tech 1,1 to slo v pohode, ke me se dostala ta nova 1,2 a nesla ani zaboha asi je to dany mensim napetim ci nevim co
uvidime az ji bude mit vice lidi , fakt nikdo nevi jak to bude dal..
- short24
- Začátečník

-
vysvetleni problemu s 3dmarkem 06 dal petr stefek do novinek na pct, je dlouhe, obsazne a zajimave
Intel i5-8600K GB GA-Z370 HD3P HyperX Predator 16GB (Kit 2x8GB) 3000MHz DDR4, CL15 ASUS Strix GeForce GTX 970 Corsair HX620, LOGITECH MX510, EIZO ColorEdge CS2730 (8.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+, Athlon Dual core Opteron 170,i5-2500K)
vodnik: SilentiumPC Navis Pro 240 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS :[
vodnik: SilentiumPC Navis Pro 240 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS :[
- zdenek57
- Nováček

"Problém " s 3DMarkem 06 vůbec neřeším.
Ta karta má naprosto famozní výkon a obraz, ten výkon se s dalšími verzemi Catalystů bude jistě ještě dál zvyšovat.
Dále nezapomeňte, že je tam programovatelný ring bus
Vím, co píšu, ješt před měsícem jsem měl 6800Ultra @GS , pak X1800XT a teď X1900XTX
PS I když uznávám, že skok o praticky dvě generace HW je znát.
Ale ATI má SUPER kvalitu obrazu
Ta karta má naprosto famozní výkon a obraz, ten výkon se s dalšími verzemi Catalystů bude jistě ještě dál zvyšovat.
Dále nezapomeňte, že je tam programovatelný ring bus
Vím, co píšu, ješt před měsícem jsem měl 6800Ultra @GS , pak X1800XT a teď X1900XTX
PS I když uznávám, že skok o praticky dvě generace HW je znát.
Ale ATI má SUPER kvalitu obrazu
- RDK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dostal som informaciu z jednej nemenovanej firmy zo SR
ze 1.2.2006 maju byt skladom a ma ich byt dostatok dokonca mi povedali ze az moc a maju prist na sklady Ostravy,Bratislavy,Prahy a este mi ich par povedal...............UZ sa tesim na nu
Dodcia lhota je 48 Hodin zo SR aj CZ na akekolvek miesto tychto 2 republik 
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
vzdyt to pisuRDK píše:Dostal som informaciu z jednej nemenovanej firmy zo SRze 1.2.2006 maju byt skladom a ma ich byt dostatok dokonca mi povedali ze az moc a maju prist na sklady Ostravy,Bratislavy,Prahy a este mi ich par povedal...............UZ sa tesim na nu
Dodcia lhota je 48 Hodin zo SR aj CZ na akekolvek miesto tychto 2 republik
- RDK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Prepac moju neznalost ale absolutne neviem co znamena ATC.....tak som zacal obvolavat a hned po druhom telefonate som mal tu informaciu.sh píše:vzdyt to pisuzitra budou v ATC
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to vse jsou VO , www.atcomp.czRDK píše:Prepac moju neznalost ale absolutne neviem co znamena ATC.....tak som zacal obvolavat a hned po druhom telefonate som mal tu informaciu.sh píše:vzdyt to pisuzitra budou v ATC
- RDK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja blbec ze ma to nenapadlo ved prave tam som volal lenze na SR pobockush píše:to vse jsou VO , www.atcomp.cz
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jen tak mezi řečí
Mám možnost mít teď na pár dní HIS X1900XTX a v zásadě kromě problému v 3D06 a nepříjemného pádu FPS ve WOW (vše na max. 1600 x 1200, 6xAA) je to karta bombastická. Na sestavě s procesorem Opteron 144@2,6-306x8,5, paměti 2x512/400 dává výsledky jaké jsou v popisu. Sice jsem neměl ještě moc času kontrolovat kvalitu obrazu, podle prvních ohledání je však vynikající, tedy kromě zmíněného 3D06. V něm konkrétně se mi zdá, že testy "Filtering@AA" jsou vcelku nepovedené." Zase na druhou stranu je třeba říci, že klon ovladačů, které jsou ke kartě dodávané není ideální. Jen pro ilustraci FEAR na vcelku běžném počítači dneška zde (1280x960/vse max.) Overclocking jsem zatím zkoušel pouze v CCC a to karta šlape bez nesnází na 690/800.

7800x3d@6800XT
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk