Project: EFI

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Loxcom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loxcom »

Kód: Vybrat vše

Co se týká toho Hardcana, tak nevypadá špatně, ale chce ho to tam zakombinovat. Ale možná by to chtělo něco hranatějšího, do stylu...Smile
rozhoduju se mezi třema tak je tu seřadim

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29931 :?

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28136 :razz:

http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843607 :P

samozřejmě že přední panel bude v barvě bedny.
Nemusíš mít nepřátele stačí že máš kamarády.
ondro12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondro12 »

newiem ako ostatny ale mne sa zda vyhadzovat take prachy za to co si mozes doma urobit za polovicnu cenu :( Je pravda ze vyzeraju good ale ked sa posnazis bude to rulez!
CPU: AMd Athlon 64 3000+ ! RAM: 2x512 DualChanell ! MB: ASUS A8V-E deluxe ! VGA: Sparkle GeForce NX 6600, PCI-E, 256 MB ! HDD: Maxtor 200GB S-ATA ! OPTIKA: DVD-RW ASUS 1608P ! Zdroj: EC 550JSP 140mm FAN, cierny, flexo na ATX 2.0 !
---------------------------
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

ja bych taky udelal homemade neco takovyho co delal woyta a z tech co tu uvadis tak se mi nejvic liby ten treti!!
Naposledy upravil(a) Dj´ Frodo dne ned 29. led 2006, 20:50, celkem upraveno 1 x.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Hardcano je podle me naprosto hnusny... sorry za kritiku, ale "autoradio" patri do auta a ne do casu..
..takze pokud uz mam z techto 3 vybrat tak jedine Akasa...
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Pokud to chces stylove shodne budes to mit lepsi vyrobit doma. Schemat je vic nez dost. Treba zapojeni s LM317T (me oblibene) pro 4 vetve vyjde asi na 200kc.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
ondro12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondro12 »

Woyta píše:Pokud to chces stylove shodne budes to mit lepsi vyrobit doma. Schemat je vic nez dost. Treba zapojeni s LM317T (me oblibene) pro 4 vetve vyjde asi na 200kc.
ale je mozne ze sa v elektrike nevyzna! Tak potom mu nic ine nezostava...
CPU: AMd Athlon 64 3000+ ! RAM: 2x512 DualChanell ! MB: ASUS A8V-E deluxe ! VGA: Sparkle GeForce NX 6600, PCI-E, 256 MB ! HDD: Maxtor 200GB S-ATA ! OPTIKA: DVD-RW ASUS 1608P ! Zdroj: EC 550JSP 140mm FAN, cierny, flexo na ATX 2.0 !
---------------------------
Loxcom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loxcom »

ondro12 píše:
Woyta píše:Pokud to chces stylove shodne budes to mit lepsi vyrobit doma. Schemat je vic nez dost. Treba zapojeni s LM317T (me oblibene) pro 4 vetve vyjde asi na 200kc.
ale je mozne ze sa v elektrike nevyzna! Tak potom mu nic ine nezostava...
Copak o to zbastlit bych to dokázal, ale je tu jiný problém a to že na poli designu nemám skoro žádné zkušenosti a chtěl bych aby to vypadalo fakt uhlazeně. :roll:
A i s koupenym si budu muset trochu pohrát chtěl bych aby v tom prolisu dole byli kromě spouštění a kontrol diot taky vypínače na tyto tři větráky. :)
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

no..ja sem to delal tak ze ve spodni 5 1/4 pozici mam 4 potenciometry(na 4 vetve) se signalizacnima led ON/OFF a 3 1/2 pozici pod ni mam 4 vypinace

me to sice vyslo trochu draz nez 200 :oops: na 4 vetve protoze sem si s tim trosku vyhral
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Mě zase nepříde až tak špatný tam dát hotovej regulátor, ale tamto Hardcano se mi nelíbilo z důvodů odlišného tvaru. Ale ta 13 už by se tam docela hodila a je myslím o něco použitelnější (čtečka) :wink:
Loxcom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loxcom »

Tak mám možná vyřešen problém číslo jedna mám kousek od práce parádní dílničku s plexisklem, v pátek jsem byl sockovat nějáky plexi a narazil jsem tam na celkem pohodovího tejpka a tak zněj vypadlo že tam maj dva lasery tak jsem trochu zasondoval jestli a za kolik by mi vyřízl ty ďoury na ty fany a on řekl nádhernou větu "za dvoje máčka ti tam udělám třeba centrifugu" :lol: takže supr díry budou!!! Mám celkem velkou chuť jim tady udělat malou reklamku ale to se asi nesmí, có? Ale fakt supr lidi byl jsem tam dvakrát, poprvé asi před čtvrt rokem pro plexi na podložku 30x30 za 100Kč když jsem tam minulej tejden šel pro kouřovy na bočnici tak mi ho řízli a řekli že to nemá ani cenu platit :) a když jsem odcházel tak mi tejpek povídá "hele na co to máš" povítam že si jen tak hraju s casem a on na to že má hravý lidi rád a že si mám odnést zbytky pokad budu chtít ty voe takhle velký zbytky jsem jestě neviděl a snad všechny barvy prej dělaj reklamy na olimpijádu a tak je hafo zblytků. Asi si začnu hrát s gravírem. :roll:
crazzykiller
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crazzykiller »

prosím prosím prozraď kde si sehnal toho týpka s plexi a leisrem?
něco takovyho v praze uz dlouho schanim. prosim prosim
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Loxcom píše:Mám celkem velkou chuť jim tady udělat malou reklamku ale to se asi nesmí, có?
MUSÍ!!! Nevim co by to mělo bejt zakázaný. Je zakázaný tady dávat linky na nějaký například svoje stránky nebo tak, ale tohle zakázaný neni - sem s tim :wink:
Loxcom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loxcom »

Tak jsem zase o kousíček dál sice o mlej ale dál.
Už mám okno a dokonce už i výřez do okna, pant už mám taky uchycenej, teď dělám na uchycení zdroje, fotku mám zatim jen okna a věciček co jsem koupil ve středu, po wíkendu dodám další, doufám že s tim hnu.
Obrázek
Obrázek
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

to uchyceni toho plexi sroubama mas jen ze dvou stran?...myslim ze to je malo...chtelo by to aspon 2 srouby aby ti to neodstavalo
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Loxcom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loxcom »

Stepa píše:to uchyceni toho plexi sroubama mas jen ze dvou stran?...myslim ze to je malo...chtelo by to aspon 2 srouby aby ti to neodstavalo
JO to jo, ale to by to nějakej úplně vygumovanej debil nesměl řírnout blbě :oops:, neboj to odstávání pořešim už na tom pracuju, ale odstávat to bude dokad to nebude v laku pak ho obědu asi z obou stran Soudalem (tim gumovim tmelem). :wink:

For all: mám problém potřeboval bych zhruba 15 centimetrovej píst, nemáte s tim někdo zkušenosti. Bez něj nemá můj život smysl. :old9:
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..je to okno fakt tak krivy, nebo je to jen blba perspektiva na fotce...?
Loxcom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loxcom »

Maxtor píše:..je to okno fakt tak krivy, nebo je to jen blba perspektiva na fotce...?
Přísahám že to vokno křiví neni hned jak jsem se podival na tu fotku tak jsem si říkal sakra takhle humusně to nevypadá tak jsem to přeměřil podle uhelníku a všechno opravdu sedí, :up:
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

Loxcom píše:
Maxtor píše:..je to okno fakt tak krivy, nebo je to jen blba perspektiva na fotce...?
Přísahám že to vokno křiví neni hned jak jsem se podival na tu fotku tak jsem si říkal sakra takhle humusně to nevypadá tak jsem to přeměřil podle uhelníku a všechno opravdu sedí, :up:
a ten uhelnik taky sedi :lol:

jak si to myslel s tim pistem? jako z motoru?
Loxcom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loxcom »

jak si to myslel s tim pistem? jako z motoru?
Asi nějak takhle:Obrázek
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Spise bych rekl ze by tim pistem chtel neco zvedat. Napadaji me pisty z lega ale v realu jsem je nevidel takze nevim jak jsou velke.
Obrázek
//Tak to mne napada upraveny pist na zvedani zadnich dveri u auta. Jede se mi tu vali.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“