zpoždění zvuku při zachytávání z analogového signálu
- mr.a
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
zpoždění zvuku při zachytávání z analogového signálu
potřebuji pomoc a nepochybuji, že ji tu najdu
. při zachycování videa z analogového signálu mi vždy vypadne par framů (což není nic neobvyklého), ale díky tomu se u delších záznamů (od 45 minut výš) posune zvuk. můžete mi poradit nějaky soft, který vynechá co nejméně framů nebo jiný, který by zvuk posunul na originální hodnotu??? na zachycování používám power director a nero (to primárně). chápu, že zkušení "rippeři" se tomuto dotazu zasmějí, ale nikdo mi nebyl schopen poradit
. diky!!!!!
CPU: Athlon64 3000+ Venice MB: Asus A8N-SLI PREMIUM RAM: 1 GB ( 2x512) VGA: Gigabyte 6600 GT VIVO
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: zpoždění zvuku při zachytávání z analogového signálu
Zachytávaš z kamery nebo z VHS? Zkus to presVirtualdub a zatrhni audiovideo synchronizacimr.a píše:potřebuji pomoc a nepochybuji, že ji tu najdu. při zachycování videa z analogového signálu mi vždy vypadne par framů (což není nic neobvyklého), ale díky tomu se u delších záznamů (od 45 minut výš) posune zvuk. můžete mi poradit nějaky soft, který vynechá co nejméně framů nebo jiný, který by zvuk posunul na originální hodnotu??? na zachycování používám power director a nero (to primárně). chápu, že zkušení "rippeři" se tomuto dotazu zasmějí, ale nikdo mi nebyl schopen poradit
. diky!!!!!
- mr.a
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: zpoždění zvuku při zachytávání z analogového signálu
zachytávám z videa, ale ne do formatu .avi, ale do mpeg2. dál to totiž převádím na dvd (dokumenty a old movies) .....Dzin píše:Zachytávaš z kamery nebo z VHS? Zkus to presVirtualdub a zatrhni audiovideo synchronizacimr.a píše:potřebuji pomoc a nepochybuji, že ji tu najdu. při zachycování videa z analogového signálu mi vždy vypadne par framů (což není nic neobvyklého), ale díky tomu se u delších záznamů (od 45 minut výš) posune zvuk. můžete mi poradit nějaky soft, který vynechá co nejméně framů nebo jiný, který by zvuk posunul na originální hodnotu??? na zachycování používám power director a nero (to primárně). chápu, že zkušení "rippeři" se tomuto dotazu zasmějí, ale nikdo mi nebyl schopen poradit
. diky!!!!!
CPU: Athlon64 3000+ Venice MB: Asus A8N-SLI PREMIUM RAM: 1 GB ( 2x512) VGA: Gigabyte 6600 GT VIVO
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- mr.a
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- mr.a
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- mr.a
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ještě jeden dotaz:
ve VirtualDub si "ripnu" video do XViD - obraz a zvuk skvělý, dokonalý - plno superlativů. Otevřu si NeroVision, vysekám reklamy a připravím film na převod na dvd formát (bez menu) ..... a tady nastane to, co mě vytáčí - u filmu, který má 110 minut Nero nahlásí, že převod bude trvat 4,5 hodiny!!!! Je to normální???? Neexistuje nějaký jiný software (pro nás lamy), který by to zvládl rychleji???
ve VirtualDub si "ripnu" video do XViD - obraz a zvuk skvělý, dokonalý - plno superlativů. Otevřu si NeroVision, vysekám reklamy a připravím film na převod na dvd formát (bez menu) ..... a tady nastane to, co mě vytáčí - u filmu, který má 110 minut Nero nahlásí, že převod bude trvat 4,5 hodiny!!!! Je to normální???? Neexistuje nějaký jiný software (pro nás lamy), který by to zvládl rychleji???
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak ripnout znamená dostat z DVD treba na Hdd, mysliš renderovat, kodovat,grabovatmr.a píše:ještě jeden dotaz:
Tak za prve reklamy vysekej už ve Vitrtualdubu a za druhe je nesmysl Xvid do DVD, to rovnou delej z Mpeg.....
Jinak zkus DivX2DVD, znamená to ne do Xvid ale do DivX to zkus když už
Rychlost prevodu je přímoůmerna rychlosti Tveho PC.