Desktop modding

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Dj´ Frodo píše:tak napriklad todlemam to a zadne problemy.
kdyz uz sme u toho nemate to nahodou jeste nekdo ja jsem si omilem zlomil cd s ovladaci tak schanim nekoho kdo by mi je smahnul!!!
Ovladace mas na strankach vyrobce.
http://www.kouwell.com.tw/driver/IO/220n-2.zip
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

velice ti dekuju tam me nenapadlo se kouknout!! :oops:
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

takže včera sem u kámoše udělal ten front panel z tý překližky, chtěly jsme to udělat přímočarkou, jenže z neznámého důvodu se nám zlomil ten plátek kterym se to řeže a jinej kámoš neměl, takže sme to nakonec udělaly vrtačkou , což kdybych věděl že to nepude tou přímočarkou tak sem si to mohl dávno udělat doma :) no nic no, hlavně že to už mám, ty dvířka na hdd a floppy sem zrušil, floppy nebude vůbec a hdd bude za jednim z těch předních větráků
teďka sem začal shánět LCD displej, kterej bude ve předu, chci nějakej s modrym podsvícenim, protože se mi nechce zasahovat do toho displeje a měnit barvu podsvícení (nehledě na to, že to třeba vůbec nemusí jít změnit)
našel sem tendle : http://www.gme.cz/index.php?action=deta ... &pict=&jaz a potřebuju vědět jestli to ''modrý negativ, bílá LED ze strany'' znamená že to bude modrej displej s bílim písmem jestli jo, tak ho hned beru :)
zejtra snad už hodim foto toho front panelu
Naposledy upravil(a) filletzz dne stř 1. úno 2006, 21:39, celkem upraveno 1 x.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

jj.. modry negativ by melo znamenat bily pismo a modrej podklad..
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

jj už seš druhej co mi to říká, takže to tak asi bude :)
zejtra ho asi objednám, snad se mi to pak povede nějak zbastlit na LTP kabel, ale neměly by bejt problémy
RAWE.09
Nováček
Nováček

Příspěvek od RAWE.09 »

filletzz píše:jj už seš druhej co mi to říká, takže to tak asi bude :)
zejtra ho asi objednám, snad se mi to pak povede nějak zbastlit na LTP kabel, ale neměly by bejt problémy
filletzzi tobě to trvá :lol:
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

RAWE.09 píše: filletzzi tobě to trvá :lol:
LOL bych chtěl vidět tebe jak něco upravuješ :lol:
jinak se to zpozdilo hlavně kvůli tomu že sem neměl čim řezat to dřevo, ale nakonec sem to stejně musel dělat vrtačkou a pilníkem (viz. výše)
jinak teďka sem až do pondělí doma, takže snad bude čas
dneska objednám ten displej z gme a zejtra pojedu nakoupit součástky na IrDo příjímač, abych mohl ovládat kompa na dálku....
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

aj aj som zvedavy :-) tento tuning sa mi lubi, tiez oblubujem luxusne bedne
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

martin850 píše:aj aj som zvedavy :-) tento tuning sa mi lubi, tiez oblubujem luxusne bedne
jj, původně sem chtěl z této bedny udělat něco ve stylu falloutu, ale pak se podobných casu začlo objevovat fakt hodně a navíc todle se mi bude líp vyjímat na stole než nějaká rezatá case :)

OT potřeboval bych zjistit jak sundat ze staré grafiky čipy? konkrétně se jedná o GF4 která mi kdysi vyhořela, chtěl bych z ní sundal ten hlavní čip (nemůžu si vzpomenout jak se to jmenuje, kua) a dát si ho na klíče jako to je tady http://metku.net/index.html?sect=view&n ... index_eng2 tam to sundává horkovzdušnou pistolí, ale tu doma nemám, není nějakej jinej způsob jak to dostat dolů? pájkou to nejde..

//Edit : tak sem teď šel pro něco do sklepa a v regálu sem našel horkovdušnou pistoli :) dokonce i funguje, takže ten čip už mám :)
Naposledy upravil(a) filletzz dne úte 21. črc 2009, 23:09, celkem upraveno 1 x.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

filletzz píše:...dneska objednám ten displej z gme a zejtra pojedu nakoupit součástky na IrDo příjímač, abych mohl ovládat kompa na dálku....
Já to řešim jednodušejc. Mám Bluetooth, mobil Sony Ericsson s BT a program PC Control (jde jen s MT SE) a jede to super 8-) Dosah cca 10m - tzn, že pokud si ho vytáhnu kabelem na chodbu, tak pokryju celý podkroví našeho baráku 8-)
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

njn jenže já mám Siemense co má jen IrDa
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

co znamená tady v tom schématu http://www.pctuning.cz/ilustrace/lcd/lp ... hema_s.gif to 100*? to 10k je odporový trimr 10k Ohm to vim, ale to 100* nechápu, není to náhodou odpor 100 Ohm?
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

filletzz píše:co znamená tady v tom schématu http://www.pctuning.cz/ilustrace/lcd/lp ... hema_s.gif to 100*? to 10k je odporový trimr 10k Ohm to vim, ale to 100* nechápu, není to náhodou odpor 100 Ohm?
jj, asi to bylo 100 ohmů, řešilo se to už milionkrát...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

je to urcite 100Ohm stavel sem to podle tohoto schematu a taky sem tam dal tech sto a bezezi to.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

jj mně to pak poradil kopi, teďka už mám všechno doma a za chvilu se pustim do pájení
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

filletzz píše:jj mně to pak poradil kopi, teďka už mám všechno doma a za chvilu se pustim do pájení
pred zapojenim to radeji desetkrat vsechno propipej multimetrem a po zapojeni je treba si trochu pohrat s nastavenim tech dvou trimru nez se na displayi vubec neco ukaze :wink:
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

ehm...
na ten odpor 100 Ohm sem se ptal kvůli tomu abych je měl doma až mi přijde displej který sem včera objednal z gme
teďka sem pájel IrDo přijímač, kterej sem zatim nerozchodil :(
normálně ho zapojim do COM portu, do Girderu nahraju ten plugin a když chci v nastavení ten plugin aktivovat tak to napíše : There may be hardware problem in receiver
vůbec netušim co sem udělal blbě, dělal sem to podle tohodle schéma http://toxicali.kbx.cz/obrazky/ir/ir%20schema.JPG a teďka sem to všechno kontroloval a vypadá to v pohodě tak fakt nevim
nevíte čim by to mohlo bejt
Naposledy upravil(a) filletzz dne úte 21. črc 2009, 23:11, celkem upraveno 2 x.
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

kolik ma radku? :oops:
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

dva řádky po 16 znacích
máš to tam napsaný, jak tam je název toho displeje 1602 tak to je počet znaků a počet řádků
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

ok diky :)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“