Projekt: JOCO (skoro hotovo)
Moderátor: L4mka
- nem.p
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- nem.p
- Začátečník
- ekim
- Nováček
Mno taky mi tam nesedi ty barvy stejne jako mi treba moc nesedi u Emenal Modu. Nerikam nic proti ale nekomu se ta kombinace libi... Naopak sem rad ze lidi sou takle rozdilny--by vypadalo divne kdyby meli doma vsici stejne barevny bedynky...Ja treba ted setrim a schanim rezani kourovyho plexi ktery pujde ke drevu.... a mezitim neco potrebuju provezt se starym notasem... K tej masce.... je dobra takova retro...Este tam misto LED dat zarovky pod barevnej plastik a 70-80 leta sou backStoobi píše:No víš co, když na to tak koukám, tak musím říct, že to není špatný a je to dobrá práce, ale mě tam něco nesedí... Ale jak na to tak koukám, tak hned po tý mřížce to jsou barvy, tím ti to nechci kritizovat, je to tvoje case. Ale ty barvy mi připadají jako na dětských hračkách... Ale možná je to jen můj dojem...
Tohle je opravdova laska ke stroji....
- spirit64
- Mírně pokročilý
- Kron89
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- piXar
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Oldschool rulezz....
Dobrej oldskůůlovej mód a ta mechanika je mocná .
- nem.p
- Začátečník
2 Kron89: nevim kde se da koupit konkretne ten co jsem pouzil ja, protoze je to nejaky zbytek co jsem zdarma ziskal, ale neco podobneho by jsi mel najit tady http://www.dexon.cz a myslim ze se prodava jeste nekde, ale za boha si nemuzu vzpomenout kde, ale o tom krame se na foru psalo.
- nem.p
- Začátečník
Dlouho jsem nic nefotil, tak ted to je vse najednou. V podstate je bedynka skoro hotova a uz ji jen doladim. Paradox trochu je, ze jsem ted ziskal mini ATX desku, ktera by se mi hodila na zacatku. Udelal bych to trochu jinak. Pocitac jsem chtel maximalne tichy, ale na uplny pasiv jsem si netroufnul. S hlucnosti jsem, ale spokojeny. Vetraky jedou na 5V a jedine co trochu susti je disk, ale v podstate je slyset jen kdyz se clovek soustredi a peclive nasloucha. Snazil jsem se udelat trochu poradek v kabelech a jelikoz potrebuju pouze jeden PCI slot na wi-fi kartu tak jsem to vyresil zakrytovanim a vse jsem tak schoval. Musim jeste urcite doladit podsviceni, ale jinak snad pusoby celek pomerne dobre. Retro se myslim celkem povedlo
Urcite uvitam rady co vylepsit ci predelat a jen dodam, ze pocitac pouzivam pouze na net a vykon dostacuje. Takova je nynejsi konfigurace :
Pentium4 2,4Mhz/533 (ten je zde docasne, az ho prodam prijde sem celeron 2,4)
MSI 845GE Max (nefunkcni AGP slot, pouzivam int. grafiku)
DDR 512/333
Western 120GB U-ATA, CD Rom, EC 400W
Nahledy jsou pomerne komprimovane, tak se omlouvam, nechtel jsem to tu zahltit. Jestli bude mit nekdo zajem muzu poslat foto ve vetsim rozliseni. Casem snad vse prefotim.
Urcite uvitam rady co vylepsit ci predelat a jen dodam, ze pocitac pouzivam pouze na net a vykon dostacuje. Takova je nynejsi konfigurace :
Pentium4 2,4Mhz/533 (ten je zde docasne, az ho prodam prijde sem celeron 2,4)
MSI 845GE Max (nefunkcni AGP slot, pouzivam int. grafiku)
DDR 512/333
Western 120GB U-ATA, CD Rom, EC 400W
Nahledy jsou pomerne komprimovane, tak se omlouvam, nechtel jsem to tu zahltit. Jestli bude mit nekdo zajem muzu poslat foto ve vetsim rozliseni. Casem snad vse prefotim.
- master88
- Začátečník
ty vo... az me prekvapilo jak je to pekny...!!! na to co to bylo predtim je to 8/10 ale mozna bych predelal ten vnitrek... kvuli chlazeni
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- nem.p
- Začátečník
vnitrni usporadani je usporadani co jsem usporadaval a to proste nejak nemuzu usporadat , nezvolil jsem proste nejlepsi umisteni mechanik a toho zdroje. Je toho tam moc. Budu tam, ale davat tu malou desku a tak to asi prijde nejak predelat.
Katoda je moc nacpana na tom napisu. Jine umisteni zvolim podle vyse popsanych uprav. Skoro s tim, ale nesvitim. Dal jsem je tam ani nevim proc, kdyz uz tak uz
Katoda je moc nacpana na tom napisu. Jine umisteni zvolim podle vyse popsanych uprav. Skoro s tim, ale nesvitim. Dal jsem je tam ani nevim proc, kdyz uz tak uz
- lord Morpheus
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- koza
- Začátečník
- Woyta
- Středně pokročilý
Pekne ale katodu jsi mohl pouzit delsi. Napis by byl lepe osvicen. Svitici tunel do CD rom je pekny ale sviti jen z jedne strany mazna ta druha 10cm katoda by tomu pomohla. Muzes to zkusit. Ale na druhou stranu moc katod znamena kolotoc a bile diody na decentni osvetleni jsou drahe..
Kazdopadne je to dalsi pekny mod ktery se povedl.
Kazdopadne je to dalsi pekny mod ktery se povedl.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- filletzz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- nem.p
- Začátečník
2 lord Morpheus : krabice dole je kryt kabelu. Sedej molitan je sedej molitan, nekomu se liby nekomu ne, mel jsem ho, tak jsem ho tam dal. Jestli to ma nejaky ucinek nevim ?
2 koza : o videu jsem premejslel, tak uvidime.
2 Woyta : k tem katodam: koupil jsem sadu 2x10cm puvodne na predni tunel a jak rikas z kazde strany jednu. Kdyz jsem to tam dal tak to svitilo jak das a to zas nemusim (ty urcite taky ne) Bocni napis jsem chtel jen striknout, ale nejak se to zvrtlo a tak jsem vymislel tohle a katodu dal tam. Chtelo by to 30cm, ale v podstate jsem je mel rozsviceny kdyz jsem je tam dal a ted na foceni. Myslim, ze kdyz ji posunu dozadu bude to leúsi. V realu je to podsvicene rovnomerneji.
2 filletzz : na to volne misto pripevnim prijimac k bezdratovemu setu kl. + mys.
pro vsechny : sem rad, ze se libi
2 koza : o videu jsem premejslel, tak uvidime.
2 Woyta : k tem katodam: koupil jsem sadu 2x10cm puvodne na predni tunel a jak rikas z kazde strany jednu. Kdyz jsem to tam dal tak to svitilo jak das a to zas nemusim (ty urcite taky ne) Bocni napis jsem chtel jen striknout, ale nejak se to zvrtlo a tak jsem vymislel tohle a katodu dal tam. Chtelo by to 30cm, ale v podstate jsem je mel rozsviceny kdyz jsem je tam dal a ted na foceni. Myslim, ze kdyz ji posunu dozadu bude to leúsi. V realu je to podsvicene rovnomerneji.
2 filletzz : na to volne misto pripevnim prijimac k bezdratovemu setu kl. + mys.
pro vsechny : sem rad, ze se libi
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to čumím...fakt to vypadá dost kvalitěn zpracovaný...to cením. Za zpracování tutíž 9/10, ale nemůžu si pomoct, ale něco mě tam nesedí. Prostě mi to pořád připadá jako hračka... Ale jinak klobouk dolů.
Jestli se můžu zeptat, z čeho je ta roura pro horní fan?
A jinak souhlasím s tím, že by to chtělo lépe vyřešit podsvícení bočního nápisu, ale z vlastní zkušenosti vím, že se tohle špatně fotí a v reálu to vypadá určitě lépe...
Jestli se můžu zeptat, z čeho je ta roura pro horní fan?
A jinak souhlasím s tím, že by to chtělo lépe vyřešit podsvícení bočního nápisu, ale z vlastní zkušenosti vím, že se tohle špatně fotí a v reálu to vypadá určitě lépe...
- nem.p
- Začátečník
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele: