DVD Video problem

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
prod22
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

DVD Video problem

Příspěvek od prod22 »

:shock: Mam vsechny kodeky a dobry prehravac a DVD video mi ohlasi chybu a a vypne se to.Udelami mi to ve vsech playerech, co s tim????????
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: DVD Video problem

Příspěvek od Dzin »

prod22 píše::shock: Mam vsechny kodeky a dobry prehravac a DVD video mi ohlasi chybu a a vypne se to.Udelami mi to ve vsech playerech, co s tim????????
Jaka chyba?Přesne specifikuj, jake kodeky? Jaky přehravač? Více info!!!
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
prod22
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od prod22 »

Mno poustim dvd film z mechaniky, u WMP 10 mi nenajede ani menu a udela to nejakou chybu ze se to menu zapne jen na chvili a pak error a jestli to chci odeslat windowsu.A ted sem si stahl nejaky DS Player bo mi vschny delaly problemy nebo byly trial a tam najede meu, upozorneni na autorska prava a stejny error jak u WMP 10. A u BS playeru neni dotykove menu takze to nejde prehravat vubec.Mam codec all in pack a ted stahuju nej verzi...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

prod22 píše:Mno poustim dvd film z mechaniky, u WMP 10 mi nenajede ani menu a udela to nejakou chybu ze se to menu zapne jen na chvili a pak error a jestli to chci odeslat windowsu.A ted sem si stahl nejaky DS Player bo mi vschny delaly problemy nebo byly trial a tam najede meu, upozorneni na autorska prava a stejny error jak u WMP 10. A u BS playeru neni dotykove menu takze to nejde prehravat vubec.Mam codec all in pack a ted stahuju nej verzi...
Ale nás zajíma hlavne přesně ta hlaška!!!! To je jako když voláš automechanikovi a řekneš auto mi nejede neco tam bouchá :lol:
Potrebujem vedet kde a co!!!!
Jinak všechny věci allinone jsou na nic! To se tu píše pořad dokola.... :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
ppm
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ppm »

Alebo je mozne, ze DVD je poskodene a poskrabane.
May the force be with you...

ASUS K8N4-E;AMD Athlon 3000+ 1.8 GHz 64Bit; 2x512 MB DDRAM 400 MHz; nVidia GeForce 6600 256MB PCi-Express; HDD 120 GB Ultra-ATA ; Hyundai Image Quest Q910; IrDA :-) ; Myš Genius; Klavesnica KME;
prod22
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od prod22 »

Skusel sem nekolik DVD a furt to same....
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Ten CodekPack odinstaluj. Ponech si pouze kodeky, který si nainstaluje přehrávač, případně jednotlivě doinstaluj to, co budeš potřebovat.
Vyhneš se konfliktu kodeků.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

mam problem s prehravanim DVD... ve WMP, MV2, BSplayeru atd... pokazde to nahlasi: Windows Media Player cannot play DVD video. Open Display in Control Panel, and then lower your screen resolution and color quality settings. . .... podobne je to i u ostatnich aplikaci.. dela mi to na windows 2003, 2003 64bit... s catalystama 6.1, 6.2 (vcetne omega variant) .. nevim co s tim.. znamy ma stejnou mechaniku, pioneer dvd-103, ale tim to asi nebude... rozliseni mam 1280x1024x32.. takze myslim ze to neni nejak atypicke :x :oops:
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“