DVD Video problem
- prod22
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
DVD Video problem
Mam vsechny kodeky a dobry prehravac a DVD video mi ohlasi chybu a a vypne se to.Udelami mi to ve vsech playerech, co s tim????????
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: DVD Video problem
Jaka chyba?Přesne specifikuj, jake kodeky? Jaky přehravač? Více info!!!prod22 píše: Mam vsechny kodeky a dobry prehravac a DVD video mi ohlasi chybu a a vypne se to.Udelami mi to ve vsech playerech, co s tim????????
- prod22
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mno poustim dvd film z mechaniky, u WMP 10 mi nenajede ani menu a udela to nejakou chybu ze se to menu zapne jen na chvili a pak error a jestli to chci odeslat windowsu.A ted sem si stahl nejaky DS Player bo mi vschny delaly problemy nebo byly trial a tam najede meu, upozorneni na autorska prava a stejny error jak u WMP 10. A u BS playeru neni dotykove menu takze to nejde prehravat vubec.Mam codec all in pack a ted stahuju nej verzi...
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale nás zajíma hlavne přesně ta hlaška!!!! To je jako když voláš automechanikovi a řekneš auto mi nejede neco tam boucháprod22 píše:Mno poustim dvd film z mechaniky, u WMP 10 mi nenajede ani menu a udela to nejakou chybu ze se to menu zapne jen na chvili a pak error a jestli to chci odeslat windowsu.A ted sem si stahl nejaky DS Player bo mi vschny delaly problemy nebo byly trial a tam najede meu, upozorneni na autorska prava a stejny error jak u WMP 10. A u BS playeru neni dotykove menu takze to nejde prehravat vubec.Mam codec all in pack a ted stahuju nej verzi...
Potrebujem vedet kde a co!!!!
Jinak všechny věci allinone jsou na nic! To se tu píše pořad dokola....
- ppm
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- prod22
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ten CodekPack odinstaluj. Ponech si pouze kodeky, který si nainstaluje přehrávač, případně jednotlivě doinstaluj to, co budeš potřebovat.
Vyhneš se konfliktu kodeků.
Vyhneš se konfliktu kodeků.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- palda
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
mam problem s prehravanim DVD... ve WMP, MV2, BSplayeru atd... pokazde to nahlasi: Windows Media Player cannot play DVD video. Open Display in Control Panel, and then lower your screen resolution and color quality settings. . .... podobne je to i u ostatnich aplikaci.. dela mi to na windows 2003, 2003 64bit... s catalystama 6.1, 6.2 (vcetne omega variant) .. nevim co s tim.. znamy ma stejnou mechaniku, pioneer dvd-103, ale tim to asi nebude... rozliseni mam 1280x1024x32.. takze myslim ze to neni nejak atypicke