Zrychlilo se vám připojení od CHELLO?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
matysbrno
Začátečník
Začátečník

Zrychlilo se vám připojení od CHELLO?

Příspěvek od matysbrno »

Mám připojení přes CHELLO 2000/250 a už minulý týden v pátek mě přišla od nich smska, že to zvedají na 3000/ 380.Ale doted se nic nezměnilo.Jsem z Brna. Máte stejný problém?
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

restartoval si modem? (vytahnout z napajeni na aspon 10 vterin)
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
mirek6600
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirek6600 »

Ja mam stejne pripojeni a zadna zmena ani sms nedorazila no v prazsky pobocce to asi jeste nevi :-D ze maj zvysit rychlost
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

ano s UPC to jde posledni dobou dost z kopce. kvalita sluzeb jde docela dolu. Me se trab obcas u Chello plus zvyseni projevuje ale zalezi na pocasi nekdy to jdeaz tech 6mega nekdy ne. Ale me uz je to stejne jedno protoze za par tydnu uz budu mit DSLko
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

v Brně je s UPC vše OK, co slyším, tak zrychlení jede, ani stávající připojení nevykazuje závady, možná jen u vás v Práglu :wink:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Slezman píše:v Brně je s UPC vše OK, co slyším, tak zrychlení jede, ani stávající připojení nevykazuje závady, možná jen u vás v Práglu :wink:
ono to neni u nas v praglu ale u me na bridgi a uz 4 mesice takze je na case rict bye bye
Wlado
Nováček
Nováček

Příspěvek od Wlado »

Ale v Praze je to taky ok. Jen musite restartovat modem. Cili vytahnout ho z napajeni a pak zas vratit. Rychlost opravdu zvisili.
6550, 1950pro, 2x 1GB, Sam. sataII 500GB, Enermax 500W Liberty + Logitech MX 1000 :-)
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

wallot píše:ano s UPC to jde posledni dobou dost z kopce. kvalita sluzeb jde docela dolu. Me se trab obcas u Chello plus zvyseni projevuje ale zalezi na pocasi nekdy to jdeaz tech 6mega nekdy ne. Ale me uz je to stejne jedno protoze za par tydnu uz budu mit DSLko
... já to tady opakuju už dost dlouho a nikdo mě nevnímá, protože bydlí někde na sídlišti kde je kvalita služeb tak 3 x lepší. Protože si chello nemůže dovolit vypnout celej panelák, ale jednotlivce ... no comment

// btw já mám chello light, 1024/128 a slyšel jsem že by taky něco mělo bejt safra, ale zatím nic, víceméně mě to nevadí protože mi ona slastná zpráva že tu v Jundrově bude netbox naprosto stačila :)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“