Zrychlilo se vám připojení od CHELLO?
Moderátor: Don
- matysbrno
- Začátečník

Zrychlilo se vám připojení od CHELLO?
Mám připojení přes CHELLO 2000/250 a už minulý týden v pátek mě přišla od nich smska, že to zvedají na 3000/ 380.Ale doted se nic nezměnilo.Jsem z Brna. Máte stejný problém?
- wallot
- Středně pokročilý

-
- mirek6600
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- wallot
- Středně pokročilý

-
ano s UPC to jde posledni dobou dost z kopce. kvalita sluzeb jde docela dolu. Me se trab obcas u Chello plus zvyseni projevuje ale zalezi na pocasi nekdy to jdeaz tech 6mega nekdy ne. Ale me uz je to stejne jedno protoze za par tydnu uz budu mit DSLko
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Slezman
- Středně pokročilý

- wallot
- Středně pokročilý

-
ono to neni u nas v praglu ale u me na bridgi a uz 4 mesice takze je na case rict bye byeSlezman píše:v Brně je s UPC vše OK, co slyším, tak zrychlení jede, ani stávající připojení nevykazuje závady, možná jen u vás v Práglu
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Wlado
- Nováček

-
- spirit64
- Mírně pokročilý

... já to tady opakuju už dost dlouho a nikdo mě nevnímá, protože bydlí někde na sídlišti kde je kvalita služeb tak 3 x lepší. Protože si chello nemůže dovolit vypnout celej panelák, ale jednotlivce ... no commentwallot píše:ano s UPC to jde posledni dobou dost z kopce. kvalita sluzeb jde docela dolu. Me se trab obcas u Chello plus zvyseni projevuje ale zalezi na pocasi nekdy to jdeaz tech 6mega nekdy ne. Ale me uz je to stejne jedno protoze za par tydnu uz budu mit DSLko
// btw já mám chello light, 1024/128 a slyšel jsem že by taky něco mělo bejt safra, ale zatím nic, víceméně mě to nevadí protože mi ona slastná zpráva že tu v Jundrově bude netbox naprosto stačila