NASTAVENI NETU PREZ HUB

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
ZeDisDeath
Nováček
Nováček

NASTAVENI NETU PREZ HUB

Příspěvek od ZeDisDeath »

Zdary lidi. Potrebuju help. Mam kabelovy pripojeni....Doted jsem ho sdilel s dalsim kompem prez krizenej kabel...ALe ted jsem dostal treti komp tak zkousim net dostat do vsech tri ale nejak mi to prez hub nechce jit!!Poradte mi please jak mam nastavit sit aby mi slo pripojeni ve vsech trech kompech.....Pro jistotu to jeste popisu presneji....Modem je pichlej do jednoho koumpu prez LAN kabel a v tom net jde a z toho kompu jde prez jinou sitovku LAN kabel do hubu a do toho jsou pripojeny i ostatni dva kompy ale tam net nejde....Problem je nejspis HUB ze??Poradte please pac mi spolubydlici jsou na me uz pekne nasrany, ze ja jsem jedinej, kdo ma net!!!THX
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

spatna sekce, presunuto z OS MS
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Spusť si "průvodce nastavením sítě" (vlastnosti pripojeni - zalozka upresnit - dole) na tom počítači, kterým budeš sdílet net. Přes něj sdílení nastavíš.
Zkontroluj, jestli maj spolubydlící nastavené přidělení IP od DHCP. Pokud ne, nastav to. Kdyby nic, tak čekni firewally.
Už si to příliš nepamatuju , ale myslím, že by se ti to mělo povést. :oops:
ZeDisDeath
Nováček
Nováček

Příspěvek od ZeDisDeath »

Mno to jsem udelal ale stejne to nefaka....Ale me net faka kdyz propojim dva krizovim kabelem...ale kdyz to mam prez hub tak nic..
Half-Death
Začátečník
Začátečník

Re: NASTAVENI NETU PREZ HUB

Příspěvek od Half-Death »

ZeDisDeath píše:Modem je pichlej do jednoho koumpu prez LAN kabel a v tom net jde a z toho kompu jde prez jinou sitovku LAN kabel do hubu a do toho jsou pripojeny i ostatni dva kompy
Zapoj router pred vsechny pocitace, nastaveni ci postup naleznes na foru, staci hledat.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

ZeDisDeath píše:Mno to jsem udelal ale stejne to nefaka....Ale me net faka kdyz propojim dva krizovim kabelem...ale kdyz to mam prez hub tak nic..
no a jakým kabelem připojuješ počítače k hubu?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“