NASTAVENI NETU PREZ HUB
Moderátor: Don
- ZeDisDeath
- Nováček

-
NASTAVENI NETU PREZ HUB
Zdary lidi. Potrebuju help. Mam kabelovy pripojeni....Doted jsem ho sdilel s dalsim kompem prez krizenej kabel...ALe ted jsem dostal treti komp tak zkousim net dostat do vsech tri ale nejak mi to prez hub nechce jit!!Poradte mi please jak mam nastavit sit aby mi slo pripojeni ve vsech trech kompech.....Pro jistotu to jeste popisu presneji....Modem je pichlej do jednoho koumpu prez LAN kabel a v tom net jde a z toho kompu jde prez jinou sitovku LAN kabel do hubu a do toho jsou pripojeny i ostatni dva kompy ale tam net nejde....Problem je nejspis HUB ze??Poradte please pac mi spolubydlici jsou na me uz pekne nasrany, ze ja jsem jedinej, kdo ma net!!!THX
- Dony
- Středně pokročilý

- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Spusť si "průvodce nastavením sítě" (vlastnosti pripojeni - zalozka upresnit - dole) na tom počítači, kterým budeš sdílet net. Přes něj sdílení nastavíš.
Zkontroluj, jestli maj spolubydlící nastavené přidělení IP od DHCP. Pokud ne, nastav to. Kdyby nic, tak čekni firewally.
Už si to příliš nepamatuju , ale myslím, že by se ti to mělo povést.
Zkontroluj, jestli maj spolubydlící nastavené přidělení IP od DHCP. Pokud ne, nastav to. Kdyby nic, tak čekni firewally.
Už si to příliš nepamatuju , ale myslím, že by se ti to mělo povést.
- ZeDisDeath
- Nováček

-
- Half-Death
- Začátečník

Re: NASTAVENI NETU PREZ HUB
Zapoj router pred vsechny pocitace, nastaveni ci postup naleznes na foru, staci hledat.ZeDisDeath píše:Modem je pichlej do jednoho koumpu prez LAN kabel a v tom net jde a z toho kompu jde prez jinou sitovku LAN kabel do hubu a do toho jsou pripojeny i ostatni dva kompy
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: