GeForce 6800GS
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- ego
- Nováček
- Gerimo
- Mírně pokročilý
- ego
- Nováček
- godlike
- Středně pokročilý
-
- Gerimo
- Mírně pokročilý
- R!Cci°21
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Peterer
- Začátečník
To EGO. nejdřív ji kup a potom uvažuj o chladiči, třeba to nebude tak hrozné.
Já ji mám a největší hluk mi dělá ventilátor 120mm ve zdroji Eurocase 450W.
Můj kus je fakt docela tichý a zatím jede vše v pohodě - 10 dní.
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
- rombo
- Nováček
nemas ji moc pretocenou?? muze to delat overclocking, o tom sem se sam presvedcilR!Cci°21 píše:Mam takovy problem... obcas kdyz zapnu nejakou 3D tak mi proste vypne monitor a nic se nedeje... musim znova prepnout do 2D. proste mi nejde 3D mod... nevite cim to muze byt?
btw: vetracek mam na 100% a je docela hlucny ale to mne nevadi stejne mam furt sluchatka(nejlepsi odhlucneni pocitace )
- rombo
- Nováček
no eurocase zdroje sou hrozny co se tyce hlucnosti i stability napeti .. ale ten chladic na 6800GS je hlucnej jak krava, kdyz mu stahnes otacky tak akorat vic topi a to nejni zadouci... takze vymenit.. no ale kazdej mame hladinu hluku jinde takze podle libostiPeterer píše:To EGO. nejdřív ji kup a potom uvažuj o chladiči, třeba to nebude tak hrozné.
- pajin.r
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
chci jen optat jestl isi zkousel na ni vice biosu at se stim nemusim stourat a predem to zabalim???rombo píše:no eurocase zdroje sou hrozny co se tyce hlucnosti i stability napeti .. ale ten chladic na 6800GS je hlucnej jak krava, kdyz mu stahnes otacky tak akorat vic topi a to nejni zadouci... takze vymenit.. no ale kazdej mame hladinu hluku jinde takze podle libostiPeterer píše:To EGO. nejdřív ji kup a potom uvažuj o chladiči, třeba to nebude tak hrozné.
Naposledy upravil(a) pajin.r dne ned 12. úno 2006, 10:26, celkem upraveno 1 x.
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jestli tam mas bad jadro tak to jde reklamovat, opis mi kody ktery mas na krabici , zjistim ti VO a posles to rovnou tam, jinak to ze ma jiny jadro si zjistil ze softu nebo fyzicky?pajin.r píše:covece kde te nepotkam....snazim se ti napsat vsude kde si ..bud delas mrtveho brouka nevim...to ze si vedel ze em rpodavas gto 2 s total shit jadrem si vedel moc dobre ,ale o to nejde se chci jen optat jestl isi zkousel na ni vice biosu at se stim nemusim stourat a predem to zabalim???
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- pajin.r
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jadro rv 480 ...oddelan chladic...jde to max viz nize teplota max 58 stupnu...pri vice vypne se monitor...zkousel jsem pridat druhej zdroj(na kterem byla zapojena jen zakladni deska +celeron jinak nic a zadny vysledek ..jinak na frekvenci viz nize bez artefaktu...((sh píše:jestli tam mas bad jadro tak to jde reklamovat, opis mi kody ktery mas na krabici , zjistim ti VO a posles to rovnou tam, jinak to ze ma jiny jadro si zjistil ze softu nebo fyzicky?pajin.r píše:covece kde te nepotkam....snazim se ti napsat vsude kde si ..bud delas mrtveho brouka nevim...to ze si vedel ze em rpodavas gto 2 s total shit jadrem si vedel moc dobre ,ale o to nejde se chci jen optat jestl isi zkousel na ni vice biosu at se stim nemusim stourat a predem to zabalim???
- Meridius
- Středně pokročilý
-
- pajin.r
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ja tu nic neresi mrikam ze ej to jedno jen sem se ptal jestli skousel jine biosi nic vic nic mene..a ze kdyz sem se bavili ze uvedl milne informacve jako ja ji netestoval nemel cas atd..a na guru tech postu o testech ..ale to je fuk slo me o ten biosMeridius píše:to sh: on chtěl poznamenat, že mu ta grafika nejde víc přetaktovat...
to pajin: jede ti na default? jede...jde ti přetaktovat? jde..tak co tu řešíš?
- Micis89
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
6800GS-vykon
co je na tom pravdy ze 6800GS postubne slabne?je to pravda....da se to reklamovat .......dela to u jedne znacky nebo u vsech?jestli se to uz o tom psalo tak se omlouvam
CPU:AMD64 2800+ MB:Gigabyte K8NE (nF4-4X) RAM:Samsung 512Mb DDR 400,VGA:Sapphir X800 GTO FB,HDD:Baracuda 320Gb 7200,OS: XP SP2
- AlesShi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: 6800GS-vykon
tak to nevim, mam ji dva mesice a vse vpohodeMicis89 píše:co je na tom pravdy ze 6800GS postubne slabne?je to pravda....da se to reklamovat .......dela to u jedne znacky nebo u vsech?jestli se to uz o tom psalo tak se omlouvam
- Bomba
- Začátečník
Re: 6800GS-vykon
to bude problém mezi klávesnici a židlí..Micis89 píše:co je na tom pravdy ze 6800GS postubne slabne?je to pravda....da se to reklamovat .......dela to u jedne znacky nebo u vsech?jestli se to uz o tom psalo tak se omlouvam
- Thellwin
- Administrátor
Ani bych neřekl, a diskuse na toto téma na tomto fóru rozhodně nění ojedinělá. Více zde http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0Bomba píše:to bude problém mezi klávesnici a židlí..
Goldnoob team proud member!
- Bomba
- Začátečník
- Peterer
- Začátečník
Přesně tak problém vyřešen a plno lidí zase dopleteno. A navíc ten tipek se snaží rozprodat ty díly - viz. bazar.
Údajně byla chyba v desce, to znamená, že grafika byla OK !!!
Navíc ji mám a nepozoruji postupné slábnutí.
Údajně byla chyba v desce, to znamená, že grafika byla OK !!!
Navíc ji mám a nepozoruji postupné slábnutí.
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate